Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, бързо си промени

...
Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, бързо си промени
Коментари Харесай

Павел Колев бързо обърна палачинката, направи култово изказване

Изпълнителният шеф на Левски - Павел Колев, бързо си промени мнението за играчите на отбора. По всичко проличава, че някогашният шеф в БФС изпада в двете крайности. След загубата от Славия шефът на "сините " съобщи, че има футболисти, които играят единствено за пари, и не им пука за Левски.

След триумфа над Лудогорец Колев обърна палачинката и сподели, че играчите били мъже. Той направи даже паметно изявление, че такава победа се печели, в случай че имаш избрани атрибути.

“Победата бе значим миг за нашия клуб от психическа позиция. Публиката заслужаваше тази страст. Голямо благодаря на всички и шапки долу пред футболистите. Хубчев ще се усмихне, в случай че спечелим купата, в този момент е още рано. Тази вечер видяхме, че голяма част от играчите са в групата на тези, които им пука. Днес видях най-малко двама, които се демонстрират съмнения от началото на пролетта, само че през днешния ден направиха отличен мач. Такива мачове се печелят с геройство. Определени атрибути би трябвало да имаш, с цел да ги вземеш ", съобщи Колев.

“В момента публиката е нашият спонсор. Искрено се надявам хората да са все по този начин дейни в помощта си. Имаме мотиви за оптимизъм. В момента няма проблем с лиценза на Левски. Аз се усещам много по-уверен, само че дано изчакаме жребия. Би трябвало да гледаме с оптимизъм към тези мачове. Ще създадем всичко допустимо да запазим този тим и за в бъдеще. Имаме добра основа - този тим е млад. Публиката също сподели, че има вяра на тима. Не е правилно, че сме отказали спонсорство от никаква компания, не знам каква е тази информация. С Йоана Чолакова работим от лятото.

Не е прелестно, че бе арестувана. Но мисля, че оперативно на работата не се отрази. Осигурена е идната вноска към Национална агенция за приходите сигурно. Мисля, че всеки, който обича клуба даде е оказал помощ. Ако се стигне до мачове на празни трибуни, ще бъде удар за нас несъмнено. Надяваме се, че няма да се стигне до такива ограничения. Зависи от параметрите на предложенията за спонсорство, ние ще ги обмислим. Управителният съвет би трябвало да утвърди предложенията и по този начин може да се случат нещата по процедура”, приключи Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР