Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков внесе повече яснота около

...
Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков внесе повече яснота около
Коментари Харесай

Ивков: Скоро няма да виждам смисъл от моето присъствие на Герена


Изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков внесе повече изясненост към финансово положение на клуба, както и за взаимоотношенията сред членовете на управлението. Заедно с наставника Станимир Стоилов те участваха на 3-часова среща в неделя на Сдружението " Левски на левскарите “. 
 Мъри призна за проблеми в управлението на Левски и съобщи: От 4-5 месеца не вървя благополучен на Мъри призна за проблеми в управлението на Левски и съобщи: От 4-5 месеца не вървя благополучен на " Герена "
" Имам кардинални разлики, не гледаме в една посока със притежателя (Наско Сираков), с генералния спонсор и с сътрудниците от Управителния съвет и от Надзорния съвет. Схемата е сбъркана изначално. Нарекох я шизофренна. Считам, че има спор на ползи в това да си спонсор, сътрудник и да искаш да управляваш. Скоро аз няма да виждам смисъл от моето наличие на " Герена ", в случай че това продължи по този начин ", съобщи изпълнителният шеф Ивайло Ивков.
 Сираков: С Мъри не могат да ни скарат, въпреки че се пробват Сираков: С Мъри не могат да ни скарат, въпреки че се пробват
Той е безапелационен, че Левски е в тежко финансово положение, а почитателите са подведени, че обстановката се усъвършенства.

" Масово хората смятат, че в Левски към този момент всичко е розово, всичко е ОК. Бяха направени такива внушения, само че това не е по този начин ", сподели Ивков, който изясни, че разноските на клуба са в размер на 1 милион лв. на месец.
 Босът на “сините ”: На път съм да изстрелям Левски в друга орбита, бомби не мятам в никакъв случай Босът на “сините ”: На път съм да изстрелям Левски в друга орбита, бомби не мятам в никакъв случай
Той добави, че през годината са погасени над 4 милиона лв. остарели отговорности - главно към някогашни играчи, към старши треньора Петър Хубчев и неговия екип и към снабдители, само че това е прекомерно малко в битката за финансовото стабилизиране на клуба. 
    
Ивков сподели още, че евентуалният вложител " Юнайтед груп " не е изгубил интерес към Левски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР