Изпълнителният директор на Левски – Иво Ивков, изпрати сините“ на

...
Изпълнителният директор на Левски – Иво Ивков, изпрати сините“ на
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Ивков наката ,,сините“ да изтръпнат, притеснен е за лиценза на Левски

Изпълнителният шеф на Левски – Иво Ивков, изпрати „ сините “ на Летище София за подготовката им в Дубай, предава novsport.bg. Пред репортерите Ивков съобщи, че „ в случай че не се стигне до дадени договорености с страната през месец януари, може да има проблем с лицензирането на клуба “. Той добави, че е удовлетворен от избора на място за подготовка и от цялата работа на спортно-техническия щаб, който е „ извлякъл максимума “, а също по този начин разкри, че интерес към Андриан Краев в реалност има.

„ Честита Нова година с благопожелание за благополучие. Благодаря на цялата синя общественост за незабравимите мигове през 2022 година. Очаквам 2023 да е по-добро. Положението е и по-различно и не чак толкоз. Отново ще имаме извънредно тежки интервали към лицензирането, в случай че не реализираме договорености на дадени равнища “, почна Иво Ивков.

„ Изпратихме луда година, която изпитахме всичко. В спортно-технически аспект няма какво да кажа и да искам. Съобразявайки се с финансовите условия, треньорът извлече най-хубавото. Подчертавам, че сумите към лагера нямаше да бъдат усвоени, в случай че не ги бях уредил единствено за подготовката. Видяхте миналогодишната такава по какъв начин се отрази. Сумата няма да я загатвам, само че сме обезпечили всичко най-хубаво като условия. В Турция цените са сходни “.

„ Тези средства нямаше да бъдат усвоени иначе с изключение на за подготовка. Това се отплаща неведнъж. Надявам се да вървим към дефинитивно споразумяване на връзките с страната. Освен че се справихме със старите належащи отговорности, които можеха да унищожат клуба, изплатихме близо 4 милиона, а наваксахме и с възнагражденията на играчите. Хем е по-различно, хем не е на светлинни години по отношение на преди “, продължи той.

„ По отношение собствеността – към притежателя може да се обърнете. Предстои да се преценят предложения за играчи, само че не ни задоволяват. Оферти към нас за Филип Кръстев не може да има, той не е наш състезател. За Краев има интерес, само че както виждате – той отпътува. В момента мисли единствено за това по какъв начин да се показа с Левски. Цялата ни отдаденост е за най-хубавия Левски, това да реализираме “, приключи Ивков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР