Изпълнителният директор на българските дружества на Дънди Прешъс Металс проф.

...
Изпълнителният директор на българските дружества на Дънди Прешъс Металс проф.
Коментари Харесай

Проф. Илия Гърков става старши вицепрезидент за Европа

Изпълнителният шеф на българските сдружения на " Дънди Прешъс Металс " проф. Илия Гърков поема още по-висока позиция в границите на канадската компания. От началото на месец октомври проф. Гърков става старши вицепрезидент " Оперативни действия в Европа ". Така отговорностите му излизат отвън границите на България и към този момент ще включват дейностите в Сърбия и бъдещите планове на компанията в Европа. Наред с това, Гърков резервира управителния си пост отпред на предприятията в Челопеч и Крумовград, както и проучвателните действия в България и Сърбия.

" Дългогодишният интернационален опит на проф. Илия Гърков в построяването на постоянни връзки със заинтригуваните страни и неговата сполучлива активност в България ще бъдат основни за напредъка на " Дънди Прешъс Металс " в европейските страни ", показаха от компанията.
-->
Проф. доктор инж. Илия Гърков има 30-годишен интернационален опит в добивната промишленост, добит в България, Австралия и Армения. През годините е заемал разнообразни лидерски позиции. Има голям принос за планове като трансформацията на рудник " Челопеч " в дружество от международна класа, построяването на модерния рудник " Ада тепе ", както и за въвеждането на редица новаторски процеси и положителни практики в добивните действия. Под управлението на инж. Гърков рудник " Челопеч " беше подложен на международната минна карта, откакто бяха направени значими промени в технологията за рандеман и организацията на труда. В рудника беше създаден и от години работи първият в света самостоятелен, самообучаващ се дрон в подземни условия.

Така ръководени - посредством възстановяване на оперативната успеваемост, " Дънди Прешъс Металс Челопеч " ЕАД и " Дънди Прешъс Металс Крумовград " ЕАД през днешния ден реализират забележителни софтуерни висоти. Максималната успеваемост на индустриалните действия се реализира и посредством обезпечаване на управнически потенциал и развиване на дейно работещи екипи. Част от рецептата на триумфа на проф. Гърков е използването на най-хубавите практики при ръководството на човешки капитал и слагането на сигурността на труда на чиновниците преди всичко.

Част от приноса на проф. Гърков за просперитета на компанията е и развиването на връзките с значими заинтригувани страни. Благодарение на професионализма и напъните му, през 2019 година в Крумовград стана допустимо разкриването на първия новоразработен минен обект в последните 40 години - рудник " Ада Тепе ", написа dir.bg.

  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР