Изпълнителката триумфира на първото голямо музикално събитие след месеците на

...
Изпълнителката триумфира на първото голямо музикално събитие след месеците на
Коментари Харесай

Лейди Гага на наградите MTV - 9 тоалета, 6 маски и 5 статуетки

Изпълнителката победи на първото огромно музикално събитие след месеците на карантина – премиите MTV Video Music Awards . Тя освен завоюва 5 статуетки от общо 9 номинации, които получи, само че за следващ път се открои с същински фешън театър. Лейди Гага освен сподели девет изцяло разнообразни тоалета, само че и по какъв начин общественото разграничаване и носенето на маски може да бъде освен нужда, само че и да се трансформира в част от висшата мода.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lady Gaga (@ladygaga) на Авг 30, 2020 в 4:53 PDT

И като че ли мнозина бяха по-впечатлени от преобразяванията на певицата, в сравнение с от премиите, които още веднъж съумя да завоюва тя – в категориите за актьор на година, за ария на годината, за кинематография, за най-хубава колаборация за песента Rain On Me дружно с Ариана Гранде, както и специфичната премия за актьор, който има подобаващ триумф в три или повече сфери.

„ Само тъй като сме разграничени сега и тъй като усещаме културата в застой по някакъв метод, знам, че следва Ренесанс “, сподели тя по време на речта си.

„ Пазете се, споделяйте мнението си, може и да звуча като развалена плоча, само че носете маска – това е знак на почитание! “

За визиите й още веднъж се погрижи нейният екип – стилистът Никола Формичети, гримьорката Сара Тано и фризьорът Фредерик Аспирас, а всеки тоалет бе дело на друг дизайнер – от Iris van Herpen през Christopher John Rogers до
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lady Gaga (@ladygaga) на Авг 30, 2020 в 8:39 PDT

Наградите минаха главно посредством видео предавания, а изпълнителите пееха без аудитория. Церемонията стартира с видео в памет на артиста Чадуик Боузман, който загуби борбата с рака преди няколко дни едвам на 43-годишна възраст. Темата за Black Live Mattersи апелите за расова правдивост отекваха през цялата вечер както от страна на водещата Кики Палмър, по този начин и от изпълнителите, които се включиха в шоуто.

" Знам, че е мъчно сега, само че би трябвало да поддържаме любовта жива ", сподели фронтменът на Black Eyed Peas – Will.i.am, като тяхното осъществяване даде край на музикалното събитие. Сред останалите спечелили на вечерта се подредиха още The Weeknd – най-хубав видеоклип за Blinding Lights, Тейлър Суифт – за най-хубава постановка за The Man, Maluma, Megan Thee Stallion, BTS и Doja Cat, която бе отличена за най-хубав нов актьор. 

 
5 звезди, които поддържаха митингите против расизма

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР