Изпълнителката на главната женска роля в хитовия турски сериал по

...
Изпълнителката на главната женска роля в хитовия турски сериал по
Коментари Харесай

Бирдже Акалай прилича на чучело без грим

Изпълнителката на основната женска роля в хитовия турски сериал по Нова тв „ Черно-бяла обич “ Бирдже Акалай, наподобява напряко плашещо без грим. Кожата на лицето й е осеяна освен с пъпки, а и с ранички, от които на човек може да му призлее.

 

Запознати напомнят, че неотдавна актрисата отхвърли предложение за брак. То й бе направено от гаджето й – архитектът Ердем Хамза. Тя обаче била безапелационна, че след двата развода зад тила си, не счита за редно да минава още веднъж под венчило. Макар доста да обича мъжа до себе си, не счита да се омъжва за него.

 

Обяснила му деликатно метода, по който се усеща и той показал схващане. След като се усмихнал я целунал и й споделил, че след време отново ще я попита дали е склонна да му стане брачна половинка. Бирдже не крие щастието си от това, че обичаният й не се е обидил от отхвърли.

 

Екранната Аслъ Чънар – Аслан, е някогашна водеща на тв вести. През 2004 година за малко не й доближава да се окичи с короната в състезанието „ Мис Турция “.

2011 е годината, в която подписва първия си брак, а три години по-късно подписва и втори. Единият от двамата й някогашни съпрузи – Мурат Юналмъш се ожени преди няколко месеца за нашенката Албена Илиева на скромна гала в Истанбул.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР