Изпълнителката на “Карамел” има връзка с бизнесмена Симеон Филипов. Той

...
Изпълнителката на “Карамел” има връзка с бизнесмена Симеон Филипов. Той
Коментари Харесай

Мистериозното Богато Гадже На Алисия Е Разкрито

Изпълнителката на “Карамел” има връзка с предприемача Симеон Филипов. Той се занимава с недвижими парцели. От години е спряган за един от най-желаните ергени в София, въпреки доста рядко да се появява на обществени събития.

Певицата резервира наклонността във връзките си, като и този път си е избрала по-млад мъж от нея. Според информация на “България Днес” двамата са дружно съвсем година. Най-интересната детайлност в любовната история е фактът, че ги среща някогашният другар на Ася – Георги Станоев-Бирмата.
Бирмата е бил посетител на рожден ден на Симеон преди две години
Ексвъзлюбеният и сегашният мъж на певицата се познават от години и даже са имали общи бизнес ползи. Малко откакто стартират неприятностите на Бирмата с управляващите и той изчезва безследно в чужбина, Алисия и Симеон се преоткриват.

В момента двамата живеят в безценен парцел в полите на Витоша. За лукса, в който тъне изпълнителката, може да се съди от нейните фотоси в обществените профили от няколко месеца насам. За съществуването на нов мъж в живота й Алисия загатна преди месеци, когато отпътува на екзотично странствуване. Тогава тя качи кадър от частен аероплан, на който е вплела крайник с загадъчен мъж. Малко по-късно певицата въпреки всичко се снима с гаджето си, само че скри лицето му. Наблюдателните й другари съумяха да разпознаят Симеон. Издава го присъщата за него брадичка, завършена като “катинар”. Макар първоначално да се криеха, сега Алисия и Филипов могат да бъдат видяни дружно в най-модерните столични заведения. Самата певица всекидневно споделя фотоси от новия си дом.
Певицата единствено загатва за мъжа до себе си
“Всички знаят, че е с Мони. Това не е никаква тайна”, разясняват почитателите й под нейни постове.

Самата Алисия изрично отхвърля да приказва за персоналния си живот пред “България Днес”. Симеон Филипов също не отговори на опитите на редакцията да се свърже с него.

Още след раздялата си с вратаря Николай Михайлов изпълнителката се зарече повече да не разяснява любовните си връзки. Дори за връзката си с Бирмата тя не призна нито един път обществено. В редица свои изявленията увърташе въпроса дали той е мъжът до нея и ще има ли женитба.

Почитателите на Алисия мощно се надяват този път да й провърви в любовта. След провалена връзка с Валери Божинов, невярност от негова страна с Николета Лозанова и още едно отчаяние, нанесено й от Михайлов, певицата беше изгубила религия в любовта.

“Истина е, че на мен никой в никакъв случай не ми е предложил брак. Връзките ми са приключвали, преди да се стигне до този момент”, показа тя преди време в изявление. Според околните й Ася е била покрай венчило с Бирмата, само че бягството му проваля сватбата.
“Дано този път има в действителност късмет”, надяват се почитателите й.
За Симеон Филипов в общественото пространство излиза една-единствена информация преди две години. Тогава той провежда обилен ваучър за 27-ия си рожден ден в жанр Агент 007.

Присъствали са над 150 посетители, а на празника са пели звезди като Васил Петров, Стефан Илчев, Краси Радков и Васил Найденов.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР