Изпълнителката на 2018 г. Дарина Йотова, по-известна с артистичния псевдоним

...
Изпълнителката на 2018 г. Дарина Йотова, по-известна с артистичния псевдоним
Коментари Харесай

Дара няма представа как се прави кекс

Изпълнителката на 2018 година Дарина Йотова, по-известна с артистичния псевдоним Dara, може да е едвам на 20 години, само че към този момент има забележителен кулинарен опит, осведоми " 24 часа ". “Живея сама от към 3 години и половина. Свикнала съм да си сготвям ", споделя певицата. И защото освен знае какво е по-вкуса й, само че може и да си го направи, все по-рядко хапва на открито.

Още от дребна проявявала интерес към кулинарията, само че майка й не й давала да изявява заложбите си. Дара следила с интерес процеса на готвене - по какъв начин се включва котлонът, по какъв начин се загрява мазнината в тигана и на какъв брой фино би трябвало да се режат зеленчуците. Издебнала момента, в който майка й излязла, и отворила хладилника.

Видяла няколко останали яйца. “Охо, в този момент ще види тя! На мен ли няма да ми дава да сготвям? ", мислела си дребната Дара. 

Решила да включи газовия котлон. “Той е доста рисков за дребни деца ", споделя изпълнителката. Още от дете не се страхувала да поема опасности. Загряла малко олио в тиган и чукнала яйцата. Това бил първият й омлет. Когато майка й се прибрала, с лека изненада я попитала: “Ти ли си правила яйца? " Малката Дара, доста щастлива и горда от себе си, потвъдила с шумно “да ".

Не всеки кулинарен опит на певицата обаче завършвал сполучливо.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР