Изпълнителите покориха сърцата на хиляди тийнейджъри от Градът под тепетата“

...
Изпълнителите покориха сърцата на хиляди тийнейджъри от Градът под тепетата“
Коментари Харесай

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 стартира с взривяващ концерт в Пловдив

Изпълнителите покориха сърцата на хиляди младежи от „ Градът под тепетата “ с доста шлагери и десетки изненади
Вчера в парк „ Лаута “ в Пловдив едни от най-популярните и обичани български артисти дадоха старта на най-вълнуващото лятно събитие - Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022. Пилотният концерт в „ Градът под тепетата “ събра хиляди младежи, които неуморно пяха шлагерите на обичаните си реализатори в продължение на повече от 2 часа.

Началото на пилотния концерт от тазгодишното турне дадоха огнените танцьори от балет NOVA и неповторимите DJ MASCOTA & mcP, които се погрижиха да подгреят с положително въодушевление разчувстваните почитатели. Първият реализатор, който се качи на най-голямата сцена навън, бе YouTube звездата DENI, който показа новата си ария „ Сафари “ за пръв път. Веднага по-късно многохилядните почитатели бяха завладени от невероятната представителка на България от Евровизия 2021 – VICTORIA.

Трети на сцената се качиха позитивните момчета от RDMK, които незабавно сътвориха свежо лятно въодушевление и разкриха на пловдивските си почитатели по какъв начин вярно се „ Бичи айляк “. Веднага след тях с безспорните си шлагери превзеха сцената изключителното дуо Billy Hlapeto и D3MO. За почитателите от „ Градът под тепетата “ нежната Михаела Маринова извърши специфичен mash-up микс, в който беше присъединила и последния си шлагер „ Сериал “. По време на осъществяването ѝ всички фенове извадиха телефоните си и включиха светкавиците си, с което сътвориха ужасно въодушевление и развълнуваха извънредно доста младата певица. С бурни овации бяха посрещнати и специфичните гост-звезди от чужбина - рапърите от Северна Македония 2Bona. Те бяха гвоздеят в програмата и повишиха в допълнение градусите на настроението.

За пръв път на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 се качи и невероятната Dara Ekimova, която подари на почитателите си скъпо и зареждащо преживяване. За малко певицата спря осъществяването си на шлагера „ Бягам “, с цел да обърне особено внимание на момиче от публиката, което се наложи да бъде изведено, заради неразположение. Младата изпълнителка прикани многохилядната аудитория да вдигнат доста звук, с цел да дадат сили на момичето, което напълно скоро се почувства по-добре. Така, макар събитията, за следващ път реализатори и почитатели потвърдиха главната цел и дух на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour – обич, поддръжка и незабравими страсти.

Латино кралете Torino & Pashata бяха цялостен шлагер на тазгодишния концерт в Пловдив. Публиката не искаше да се отдели от тях и превъзходното дуо остана на сцената изключително за бис. Малко по-късно DARA изненада почитателите си, като изпя особено за тях чисто новия си летен шлагер Mr. Rover. На сцената се качи и Криско, който извърши някои от най-любимите си и взривяващи шлагери. Целият площад припяваше с него песента „ Да или не “, а танците и положителното въодушевление не стопираха по време на цялото шоу.

Часове преди старта на концерта всички нетърпеливи почитатели съумяха да се насладят на десетки изненади, доста игри и да изживеят незабравими мигове със своите идоли. Подранилите фенове се допряха от близко до обичаните си реализатори и се съревноваваха с тях в голям брой занимателни игри. Тийнейджърите изпитаха търпението на DENI, играейки с него на гигантска дженга, а малко на брой от тях даже съумяха да победят обичания си влогър Емил Конрад на Basketbottlе. Феновете премериха сили с Torino & Pashata на джага и се състезаваха на Music Race Game с Dara Ekimova. Като допълнение за положителното въодушевление, The Voice Radio & TV излъчваше онлайн поздравите на разчувстваните младежи през целия следобяд. Любителите на завладяващите усети пък имаха опция да утолят жаждата си с новата компактна Coca‑Cola Original Taste в 100% рециклируема PET опаковка от 300 мл.

Разбира се, това не е всичко, тъй като Coca-Cola Happy Energy Tour продължава. Следващата спирка на турнето е на Морската гара в град Бургас - на 7 юли, когато още доста игри, занимания и страхотни осъществявания и изненади ще разгорещят страстите на музикалните почитатели. Грандиозният заключителен концерт дава обещание да завладее по традиция сърцето на София и ще се организира на 10 септември, на площад Княз Александър Батенберг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР