Изпадналият от Втора лига отбор на ОФК Поморие се отказва

...
Изпадналият от Втора лига отбор на ОФК Поморие се отказва
Коментари Харесай

ОФК Поморие се отказа от участие и в Трета лига

Изпадналият от Втора лига тим на ОФК Поморие се отхвърля от присъединяване в Югоизточна Трета лига дни, откакто бяха направени проекти за селекция и определени и треньори, оповестиха от Общината. В края на 2019-а година беше закрит мъжкият тим, като причина за това стана неналичието на футболен стадион, отговарящ на условията за професионалните групи.
 ЦСКА 1948 - Поморие 5:1 @@@
Стадионът в Поморие, в настоящия му тип не е общински, а е благосъстоятелност на комерсиално сдружение. Община Поморие не може да влага в неговото възобновяване, което постановяваше домакинските срещи на отбора да се организират в Несебър. Това е финансово доста утежняващо, а в резултат на създалата се обстановка от COVID-кризата, за Общината е непостижима и издръжката на мъжки тим. Това сподели кметът Иван Алексиев и посочи, че макар рецесията ОФК Поморие ще резервира детско-юношеските школи в града, в Каблешково и Ахелой.

Предстои ремонт на двете спортни площадки - в Каблешково и в Ахелой, с цел да се обезпечат най-хубави условия за тренировки на най-малките футболисти, които наброяват над 200 деца от общината.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР