Изпадналата в забрава царедворка Меглена Кунева напоследък е закъсала сериозно

...
Изпадналата в забрава царедворка Меглена Кунева напоследък е закъсала сериозно
Коментари Харесай

Кунева закъса със здравето, тича по изследвания

Изпадналата в давност царедворка Меглена Кунева в последно време е закъсала съществено със здравето, което постанова непрекъснато да тича по лекари и проучвания.

 

Бившият еврокомисар и нееднократен министър в разнообразни държавни управления отпадна от политическата сцена и хариза партията си „ България на жителите “ на Димитър Делчев. След това Кунева се скри от светлините на прожекторите и стартира да поддържа връзка единствено с най-близкия си другарски кръг. След като неотдавна един от тях напуснал този свят, а кончината му съкрушила така и така нежното здраве ва Кунева, тя почнала да изпитва чудноват мраз, да получава сърцетуптене и световъртежи и единствено чаша кафе я „ оправяла “.

 

Някогашната кандидатка за президент и някогашна вицепремиерка се усетила, че има нещо ненормално в положението й, откакто не сваляла черното си кожено палто по време на топлите есенни дни и хукнала по лекари и проучвания.

 

 

Близките й също са съществено обезпокоени за нейното положение, откакто на опелото на близкия й прочут я видели увита в палто и шал, като че ли е измежду зима, при все, че температурата била повече от плодородна за лек шлифер и даже отворени обувки.

 

Насред опелото зъзнещата Кунева се оплакала, че й се вие свят, допълнила, че дала кръв и не може да се оправи без кафе. Надява се това й не разположение да се дължи на стрес и есенна отмалялост, само че за всеки случай предпочела да мине и през лекарския кабинет и няколко лаборатории, вместо да рискува, махвайки надменно с ръка. 

Инфо: Уикенд

Тагове: Меглена Кунева вицепремиер кандидат-президент министър Димитър Делчев „ България на жителите “ здраве лекари изследвания
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР