Износител на етерични масла става почетен консул на България в

...
Износител на етерични масла става почетен консул на България в
Коментари Харесай

Износител на етерични масла става почетен консул на България в щата Юта

Износител на етерични масла става почетен консул на България в щата Юта. Министерският съвет одобри решение за разкриване на консулство на България в Съединени американски щати, град Прово и консулски окръг, обхващащ територията на щата Юта. За почетно (нещатно) консулско лице е назначен Кърк Джоуърз , който е член е на  адвокатските колегии  на Вашингтон, окръг Колумбия; на щата Юта; на Върховния съд на САЩ; на Окръжния съд на Съединени американски щати за окръг Колумбия и на Десети областен апелативен съд на Съединени американски щати, оповестиха от пресцентъра на кабинета.

От 2015 г.  Кърк Джоуърз  започва работа в корпорацията за произвеждане и търговия с етерични масла „ doTERRA International ”, а през днешния ден е неин президент за Северна Америка, отговарящ за корпоративните връзки. Има значителен принос за успешното  разгръщане на активността на корпорацията  на територията на Европа, включително и  в България , която неведнъж е посещавал.

През 2015 година е основано дъщерно сдружение на „ doTERRA International ” –  „ Esseterre България ”, чието седалище се намира в Добрич.  Към момента сдружението се подрежда сред  300-те компании с най-големи доходи в България.  В резултат от своята цялостна интензивност „ doTERRA International ” е един от огромните американски вложители в България. По отношение на износа от страната за Съединени американски щати за 2020 година, корпорацията заема трето място с размер от порядъка на 100 млн. щ. д.

Назначаването на почетен консул на България в град Прово, щата Юта,  ще способства за разширение на контактите с локалната администрация  и по-нататъшното задълбочаване на връзките със Съединени американски щати в основни за страната ни области като двустранната  търговия , вложенията, туризма, осведомителните технологии, науката, образованието и културата, четем в претекстовете на кабинета за откриването на новото консулство.

Амбра- скъпата съставна част в парфюмите

 

Износител на етерични масла става почетен консул на България в щата Юта

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР