Изнесоха нови подробности за тежкото криминално престъпление, което потресе българите.Множество

...
Изнесоха нови подробности за тежкото криминално престъпление, което потресе българите.Множество
Коментари Харесай

Прокуратурата и СДВР: Много удари по главата са причинили смъртта на Алена Щерк

Изнесоха нови детайлности за тежкото престъпно закононарушение, което потресе българите.

Множество удари по главата са причина за гибелта на IT специалистката Алена Щерк, която бе открита мъртва в неделя край Радомир. Това оповестиха на взаимен брифинг от полицията и прокуратурата.

" Сигналът е подаден за изчезналата Алена Щерк е подаден от близки на убитата в петък. Първоначално следствието е формирано похищение. В събота се постановяваше доста експедитивно да се работи, с цел да могат да бъдат обезпечени доказателствата, бе образуван екип от прокурори. Протоколите все още дейности са утвърдени. Иззети са данни от трафика за следене на мобилните телефони. Още в събота беше издадена Европейска заповед за арест до Република Италия ", разкриха криминалисти, написа cross.bg.

Заподозрян за убийството е някогашният другар на Алена - Виктор Спига. Той бе задържан в северноиталианския град Асколи Пичено от локалната полиция в неделя вечерта. Той е арестуван, до момента в който се прибирал в хотела, където се бил настанил. Конфискуван е и автомобил, нает от компания за коли чартърен в София.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР