Изненадващо откровение направи победителката от първия сезон на шоуто Ергенът

...
Изненадващо откровение направи победителката от първия сезон на шоуто Ергенът
Коментари Харесай

Капитонова от първия сезон на Ергенът се похвали с ролекс и призна: Знаем кой печели Ергенът 2

Изненадващо признание направи победителката от първия сезон на шоуто " Ергенът " - Виктория Капитонова, в диалог с почитатели, видя Hotnews.bg.

Рускинята, която твърди, че България е нейната татковина, се изпусна сякаш несъзнателно, че е имала тръпка преди да влезе в първия сезон на предаването и действително е била обвързана.

Почитателите й незабавно усетиха, че тя ще каже повече от това, и я попитаха непосредствено, зарязала ли е някого, с цел да влезе в предаването...



Разбрала, че е сгафила, Капитонова направи още един гаф като се опита да смени тематиката и разгласи, че към този момент е ясно кой е победил във втория сезон. Снимките завършиха преди броени седмици в Турция, тъй че в действителност спечелилият към този момент е явен, само че не би трябвало да се знае обществено! Всички участнички се пазят в цялостна загадка, единствената сигурна е някогашната брадърка Розмари.

Тя обаче се прибра преди края на фотосите, тъй че сигурно не е спечелила риалити предаването. Очевидно участничките в първия сезон са наясно какво се случва в новото шоу. Дали ще има още разкрития от Капитонова, питат се почитатели на риалитото?
                             

Междувременно хубавицата събра на дамско празненство във VIP залата на столичен ресторант 14 девойки, измежду които Дениз, Блага, Габи и Венета, с цел да посрещне 28-ия си рожден ден.

„ Трябваше да сме 18, само че някои не можаха да дойдат, в това число Люси, която бе болна. Кулминацията бе тортата, до която бе подложен мечтаният от мен часовник – подарък от приятеля ми “, показа Виктория пред LadyZone. След вечерята компанията отишла на дискотека.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР