Изненадващо или не, Уеска успя да си извоюва трето поредно

...
Изненадващо или не, Уеска успя да си извоюва трето поредно
Коментари Харесай

Уеска измъкна точка от експериментални каталунци

Изненадващо или не, Уеска съумя да си извоюва трето следващо тъждество в Ла Лига, откакто през днешния ден приключи при нулев резултат не с какъв да е, а с Барселона.

Ернесто Валверде беше заложил на много пробен стартов състав, защото даде късмет за изява на огромна част от запасите и излезе без звездите на тима, което значително се отрази и на крайния резултат.

В 16-ата минута, Усман Дембеле съумя да си освободи нужното пространство, с цел да стреля към вратата на домакините, само че ударът му по трева изпрати топката право в ръцете на Роберто Сантамария. Малко по-късно, Умтити съумя да залъже пазача си и засече центриране, ориентирано към него, изцяло несмущаван, само че отиграването му с глава още веднъж не представляваше компликация за стража.

В 42-ата минута, Енрик от състава на " сините ", направи отлично залъгващо придвижване в наказателното поле, освободи се от бранител на каталунците, само че след шута му топката профуча около вратата.
 Снимка 418029
Източник:

В 52-ата, още веднъж Енрик имаше късмет да открие резултата. Той пое отбита топка в пеналта и стреля по трева към задачата, само че Тер Щеген реагира по превъзходен метод и не разреши кълбото да влезе в мрежата му.

Шест минути по-късно, Малком опита да изненада вратаря на домакините, само че разтресе страничния дирек след мощния си удар.

След това тъждество, Барселона събра актив от 74 точки на върха в Примера дивисион, до момента в който Уеска е на последната позиция в таблицата с 25, единствено на пет от спасението.
 Снимка 418031
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР