Изненадващо и обявено в доста кратки срокове, но Барселона ще

...
Изненадващо и обявено в доста кратки срокове, но Барселона ще
Коментари Харесай

След раздялата с Шакира: Пике спира с футбола

Изненадващо и оповестено в много къси периоди, само че Барселона ще би трябвало да се раздели с една от най-ярките си фигури в историята.

Това е централният защитник Жерар Пике, който разгласи, че в събота ще изиграе последния си мач освен с екипа на каталунците, само че и в професионалната си футболна кареира.

Тогава Барса посреща отбора на Алмерия, като Пике ще се появи на терена за общо 616-и и финален път с екипа на тима на сърцето си.

Последната година бе същински призрачен сън за Пике както в персонален, по този начин и в професионален проект. Основните сътрсения за него пристигнаха след раздялата със брачната половинка му - певицата Шакира и драмите, последвали тази разлъка.

Освен това Пике трябваше да е съществена фигура в едни от най-бурните месеци за Барселона като клуб поради всичките финансови проблеми, а в доста случаи бе упрекван за отрицателното си въздействие в съблекалнята.

Вече от няколко години Пике има огромни прокети отвън футбола, а много почитатели също по този начин го упрекваха, че бизнес начинанията му се отразяват на неговата форма.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР