Изненадващи тайни крие новоизбраната носителка на титлата Мисис България Worldwide

...
Изненадващи тайни крие новоизбраната носителка на титлата Мисис България Worldwide
Коментари Харесай

Мисис България 2019 крие шокиращи тайни

Изненадващи секрети крие новоизбраната носителка на купата " Мисис България Worldwide 2019 " Марина Цветанова, издават околните й. Едва 27-годишна хубавицата има зад тила си тежки удари от ориста, които я окуражават да се бори и да побеждава. Марина изживява кошмарно прибързано раждане преди 6 години, само че лекарите съумяват да се преборят за живота на щерка й Кристияна, откакто бебето изпада в кома.

Преди да се омъжи, чаровницата се пробва да сбъдне детската си фантазия и през 2010 година подписва контракт с нашумялата тогава музикална компания на Ники Китаеца - Real Enterprises. Той става неин продуцент, а театралната й кариера стремително започва с псевдонима Марина Риналди. След редица неизпълнени обещания и неистини се разделят с гръмък медиен скандал. Въпреки разочарованието от продуцента, Цветанова стартира да се занимава професионално с пеене в продължение на 2 години.

Малцина знаят обаче, че тя е приключила Факултета по публицистика и всеобща връзка в СУ " Св. Климент Охридски " с профили телевизия с вътрешна политика и стопанска система. Освен това съвършено владее британски и испански език, което я трансформира в уникат измежду носителките на корони.

След бурната си музикална кариера и с тапия на публицист Марина се потвърждава на още едно занятие: до края на 2017 година е акаунт управител " Корпоративни клиенти " в една от огромните ни компании за мобилни услуги.

Натрупала опит на сцената и в бизнеса, носителката на купата " Мисис България Топ модел " стартира да работи професионално като манекенка. Мерките й са повече от забележителни - 90-60-90. Марина е взела участие в ревюта на български и непознати дизайнери. През последната година основава и личен фешън уебсайт за италиански облекла - www.rinaldi.bg, с над 1000 продукта, който с бързи темпове сполучливо се постанова на пазара. Първата си сбирка Марина ще показа на 29 ноември по време на обичайния фешън конгрес Sofia Green Fashion Days, като модерно линията е направена взаимно с дизайнера Милена Петрова и марката Wolf Walley.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР