Изненадваща новина за издирвана от Интерпол популярна личност.Петър Петров, известен

...
Изненадваща новина за издирвана от Интерпол популярна личност.Петър Петров, известен
Коментари Харесай

Истина ли е? Обявиха Пепи Еврото за мъртъв

Изненадваща вест за търсена от Интерпол известна персона.

Петър Петров, прочут като Пепи Еврото, е мъртъв. Получил е масиран инфаркт в Обединените арабски емирства, твърди сайтът Frognews.bg, който се базира на лични източници от Дубай. Това е станало наскоро, само че прокуратурата у нас и съответните служби към момента пазят в загадка тази информация.
-->
Бившият началник на Столичното разследване бе търсен и от Интерпол, дружно със сина му, който по тайнствен метод бе напуснал България, с цел да се озове с татко си в Дубай.

На 15 август Антикорупционният фонд, от който стартира следствието за незаконната скица " Осемте джуджета ", алармира, че прокуратурата е отдръпнала европейската заповед за арест на основния обвинен - точно Петьо Петров - Еврото. 

Фрог нюз научи от свои източници в Обединените арабски емирства, че Петьо Петров е живял там със сина си, откакто напусна незабавно и скрито България, когато започнаха разкритията за неговата роля в корупционната скица „ Осемте джуджета “. Предполага се също, че с него е била и близка родственик на досегашната му брачна половинка Любена Павлова.

Предполага се също, че детето е превозено от българско летище край морето в Турция, а оттова – в Дубай.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР