Изненадваща атака предприеха много хора към морето. Но причината далеч

...
Изненадваща атака предприеха много хора към морето. Но причината далеч
Коментари Харесай

Народът хукна към морето! Причината е смайваща

Изненадваща офанзива започнаха доста хора към морето. Но повода надалеч не е единствено в октомврийското лято.

Ударни разпродажби на есенни и зимни облекла оповестиха магазините в морските курорти. Това показа инспекция, направена от в. „ Телеграф “.
-->
Клиентите грабят детски облекла по 5 лева парчето и пълнят дрешника на ученика единствено за 20 лева Затова и към този момент нямаме от всички размери, описаха търговци.

Цените потеглят от 5 лева за памучни тениски. За 15 лева, понижени от 40 лева, могат да се намерят спортни долнища. За 20 лева може да се купи суитшърт с качулка или пуловер.

Най-скъпи са летните шапки с периферии, които не престават да костват 25 лева, колкото бяха в топсезона през юли и август.

Промоции има в Созопол, Поморие, Обзор и други Намаления на есенни дрехи има освен в морските, а и в планинските ни и спа курорти. С отстъпка до 30% може да напазарувате във Велинград или Сандански.

Повечето магазини работят със същото работно време, с каквото са били и по време на туристическия сезон. По-рано в сравнение с през лятото затварят някои бакалии и аптеки и вместо до среднощ са единствено до 19 - 20 ч.

Много от магазините в курортите продължиха да работят през целия септември поради многото туристи. Става дума обаче единствено за обекти, които са на локалните, тъй като най-малко 50% от магазините в множеството курорти се наемат единствено за сезона от търговци от други градове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР