Изненада очакваше днес дамите-шофьори на пл. Съединение в Пловдив. Пътни

...
Изненада очакваше днес дамите-шофьори на пл. Съединение в Пловдив. Пътни
Коментари Харесай

Пловдивски полицаи изненадаха дамите-шофьори в Пловдив с Цвете на пътя

Изненада очакваше през днешния ден дамите-шофьори на пл. " Съединение " в Пловдив. Пътни служители на реда проведоха ексцентрична акция под надпис " Цвете на пътя " и вместо да им желаят документи и да ги глобяват, им подариха цветя за празника на дамата - 8 март. 
 DarikNews
" В днешно време, като се изключи че вървят на работа, жените-майки, поемат огромна част от грижите за децата - водят ги на учебно заведение, на спорт, даже извършването на покупки е главен ангажимент за тях. Поради тези аргументи се усилва и броя на жените-шофьори ", разясниха от полицията.

Оттам регистрират, че дамите са по-внимателни и виновни на пътя, защото постоянно в колите возят децата си. Не ги притеглят и високите скорости, които са една от главните аргументи за произшествия. 
 DarikNews
Друго преимущество на дамите пред мъжете-шофьори е дисциплинираността - те рядко се качват на колите си след приложимост на алкохол. Оказва се, че са и по-изрядни във връзка с документите , която проверяващите на пътя изискват.
 DarikNews
Пред кореспондент на една от спрените на пътя дами показа, че е била извънредно обезпокоена от това, че я стопират и доста сюрпризирана от поднесените й саксийка с иглика и алено сърце от инсп. Ботьо Гиргинов от Пътна полиция - Пловдив. Тя пожела на всички дами прелестен празник. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР