изненада абсолвентите на Държавния университет на Мисури, който се намира

...
изненада абсолвентите на Държавния университет на Мисури, който се намира
Коментари Харесай

Брад Пит изненада абсолвентите от родния си град

изненада абитуриентите на Държавния университет на Мисури, който се намира в родния му Спрингфийлд, с видео послание. С него той оказва поддръжката си към всички студенти на университета, които макар пандемията, са съумели да завършат образованието си. Според него точно карантината е основала необикновени условия за випуск 2020. Те, както множеството възпитаници и студенти по света, прекараха последните седмици от обучението си онлайн. 

Въпреки че студентите могат най-сетне да се отдадат на заслужена отмора, формалната гала по завършването им ще се състои сред октомври и декември. Но надали има нещо по-вълнуващо от това една от огромните звезди на Холивуд персонално да признае триумфа им: 

" Сигурно е доста необичайно да постигнете подобен триумф, точно в тези особени времена, но знайте – стискаме ви палци ", споделя Пит в известието. " Всичките ни очаквания са точно към вас, тъй като имаме вяра, че можете да извършите този свят по-добро място. И ви желаем всичко най-хубаво за в бъдеще. "



Пит завършва прочувственото си обръщение към абитуриентите:  " Вие успяхте! Постигнахте задачата си! Наслаждавайте се! Още веднъж – поздравления! И мислете огромно! "

А по какъв начин в действителност се е стигнало до такава степен, че огромният артист да държи тирада пред студентите? Преди седмица Елизабет Кинг, учител в Държавния университет на Мисури, отправя молба към Пит, оповестена в Twitter, за да го помоли за поддръжка към младежите. " Както знаете, дипломирането явно няма да е това, на което абитуриентите в Спрингфийлд са разчитали ", изяснява Кинг. Затова си помислила, че в случай че самият Пит, чиито корени са точно оттова, изпрати известие в поддръжка на абитуриентите, те в никакъв случай няма да не помнят този ден. Определено не е била надалеч от истината. 

 
Брад Пит в ролята на доктор Антъни Фаучи разгроми Тръмп
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР