Изнасилвачът от Новия мост в Кърджали е на свобода, защото

...
Изнасилвачът от Новия мост в Кърджали е на свобода, защото
Коментари Харесай

Стана ясно защо масовият изнасилвач от Кърджали е на свобода

Изнасилвачът от Новия мост в Кърджали е на независимост, тъй като до момента в който в Окръжна прокуратура очаквали резултатите от ДНК разбора, в Национално-изследователския институт постъпвали други " предпочитани " претенции, за по-тежки закононарушения. Това оповестява 24rodopi.com., базирайки се на чудесно осведомени източници, написа Блиц.

Липсата на задоволително специалисти, инсталация и консумативи са другите аргументи за забавянето на извънредно значимата за случая, провокирал неуравновесеност за дейности на сериен изнасилвач в Кърджали, експертиза.

Заподозреният за серия набези над дами в Кърджали е още веднъж на независимост. 34-годишният Венцислав Д. е пуснат от ареста след 8 месеца, прекарани зад решетки.

Мъжът е освободен с мярка за неотклонение „ подписка ”, потвърдиха от Окръжна прокуратура. По закон, лице не може да бъде арестувано повече от 8 месеца в хода на досъдебното произвеждане, а без резултатите от ДНК пробите няма по какъв начин прокуратурата да внесе обвинителния акт в съда.

34-годишният Венцислав Д. е притеглен под наказателна отговорност за обезчестяване и обир на една жена, както и за опити за обезчестяване и обир на други две дами от регионалния център.

Припомняме, че мъжът, който е от Смолянско, бе арестуван след последното нахлуване над жена на 22 февруари м.г. Според прокуратурата, Венцислав Д. връхлетял дама при започване на Новия мост от страната на централната градска част. Обвиняемият се опитал да ограби 26-годишна жена, която се прибирала към дома си в кв. „ Възрожденци ". Първоначално той се разминал с нея, по-късно се върнал обратно и я настигнал. Хванал дамата, почнал да я дърпа, опитал се да грабне раницата от раменете й, след което я блъснал на земята. Пострадалата паднала и се развикала за помощ, при което се появил инцидентен минувач, а нападателят избягал в посока към центъра на Кърджали. Там бил арестуван от патрулиращи полицейски чиновници.

„ Не съм изнасилвал. Просто желаех запознанство “, твърдял посоченият за сериен обирджия и изнасилвач 34-годишен мъж пред проверяващите.

Венцислав Д. живеел в Кърджали от към година. Преди това бил на работа в София и други обитаеми места в страната. В града край Арда го заели най-много да цепи дърва.

В региона на Новия мост имаше серия от набези над дами. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР