Изминалите почивни дни определено бяха специални за фолкзвездата Емилия, която

...
Изминалите почивни дни определено бяха специални за фолкзвездата Емилия, която
Коментари Харесай

Влиза във форма: Емилия се показа по секси къси панталонки

Изминалите почивни дни несъмнено бяха специфични за фолкзвездата Емилия, която не пропуща мотив да покаже на света какъв брой обича брачна половинка си Жорж Башур.

Певицатa реши да означи Гергьовден, имения ден на обичания си, като разгласява приветствие в профила си в Инстаграм. И въпреки поздравът да бе за всички, които честват в този ден, тя още веднъж акцентира любовта си към Жорж, като показа тяхна обща фотография.

На фрагмента се вижда, че Емилия към момента е в развой на възобновяване на фигурата ѝ преди раждането, само че несъмнено наподобява отлично. Двамата с Башур театралничат пред ретро кола, като тя е облечена много нищожно - в секси къси панталонки, съчетани с корсет и дънково яке. Личи си, че певицата е съумяла да раздели с част от килограмите, насъбрани по време на бременността и е в чудесна форма.

А ето какво гласи и поздравът ѝ, с който почете освен обичания си човек, само че и всички именици:

"Името за всеки човек е значимо,то не дефинира обаче какъв си,определят го постъпките,принципите и възпитанието.Достойно носете името си,не изневерявайте на себе си и вървете с високо вдигната глава напред!Честит празник на всички именници!!!Здраве,сила и благополучие!!! "

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР