Минималните температури днес ще са между 8° и 13°, в

...
Минималните температури днес ще са между 8° и 13°, в
Коментари Харесай

Значителни валежи днес и в близките дни

Минималните температури през днешния ден ще са сред 8° и 13°, в София - към 10°, а оптималните - от 17° до 22°, в София - към 19°. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток.

Облачността ще остане забележителна. Ще има превалявания от дъжд, на повече места и краткотрайно интензивни след обяд в Югозападна България, там се чакат и гръмотевици.

Облачно ще бъде и по Черноморието, тук-там ще превали дъжд. Ще духа до сдържан северен вятър. Максималните температури ще са към 15° - 17°. Температурата на морската вода е към 14°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

И в планините облачността ще се задържи забележителна, с вележи от дъжд, над към 2500 метра - от сняг. На повече места и интензивни ще са преваляванията след обяд в масивите в Югозападна България, там и ще прегърми. Ще духа сдържан западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 6°.

В петък ще остане облачно, с интензивни и обилни превалявания от дъжд и гръмотевични стихии. Температурите едва ще се намалят. В събота преваляванията ще отслабват и стопират. В неделя и понеделник облачността ще е купесто-дъждовна, само че единствено на обособени места, основно в планинските региони, ще превали и прегърми. Температурите още веднъж ще се повишват.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР