Изминалите дни са исторически не само за цяла Великобритания, но

...
Изминалите дни са исторически не само за цяла Великобритания, но
Коментари Харесай

Семейството е по-силно от всичко: Какво каза Уилям на Хари и защо двамата се появиха заедно след смъртта на Елизабет II

Изминалите дни са исторически освен за цяла Англия, само че и за света. Сякаш това, което не искахме да имаме вяра, че ще се случи, към този момент е реалност, като че ли Земята просто спря да се върти. А това, което видяхме след гибелта на кралица Елизабет Втора, е доказателство, че времето може да спре. Дори може да се върне обратно.

Вероятно към този момент се досещате, че става дума за изненадващата поява на братята Уилям и Хари със съпругите им - Кейт Мидълтън и Меган Маркъл в събота пред замъка Уиндзор. Принцовете оставиха дълбоката си омраза, загърбиха несъгласията си и всички закани да не си проговорят повече, в памет на Елизабет. Застанаха един до друг с Кейт и Меган, с цел да отдадат респект на Нейно Величество и персонално да благодарят на поданиците ѝ за цветята и картичките, положени пред замъка. И може би, с цел да потвърдят, че фамилията си остава семейство все пак...

 принц уилям, Кейт Мидълтън, принц Хари, Меган Маркъл

А по какъв начин въобще се стигна до такава степен да забележим херцозите на Корнуол и херцозите на Съсекс дружно, както правеха преди доста, доста време, когато към момента никой не подозираше, че Хари ще зареже всичко и ще отлети за Съединени американски щати? Кой пръв е подал ръка на другия? Отговорът може да ви просълзи. 

Всички чакахме появяването на Уилям, който е идващият по линията за заместничество на трона след крал Чарлз Трети, и обичаната му Кейт, само че кой можеше да допусна, че принцът е подготвен да се обади на брат си и да го предложения, дружно с Меган, да се разходят пред замъка Уиндзор и да поздравят народа на Англия? В петък вечер принц Уилям е написал съощбение на Хари със питане дали той и Меган желаят да се причислят към него и Кейт и да бъдат дружно в памет на баба си и да видят цветята, оставени пред замъка. Както виждаме, отговорът на херцога на Съсекс е бил позитивен. 

 Кейт Мидълтън, принц Уилям, принц Хари, Меган Маркъл

И по този начин, в събота по здрач видяхме превъзходната кралска четворка още веднъж. Разбира се, сред двойките имаше напрежение, което въпреки и опитите им да го прикрият, се усеща, даже и единствено от фотосите от събитието. В продължение на 45 минути принцовете и съпругите им се разхождаха сред тълпите, поздравявах ги и видяха всички цветя и картички в памет на кралицата. Точно както Уилям и Хари направиха преди доста години...точно след гибелта на майка си - принцеса Даяна. Тогава Уилям и Хари направиха същата разходка пред двореца Кенсингтън. И въпреки мотивът да е толкоз печален за тях, същата тази единодушие, която имаше преди толкоз години сред братята, се усети и в този момент.

 хари, меган, уилям, кейт

След края на разходката Уилям и Хари и съпругите им се качиха в една кола, което бе още един знак, че има вяра връзките им да бъдат изгладени. Мнозина допуснаха, че великодушието на по-големия брат е било напълно подбудено от желанието на Чарлз Трети всички вражди да бъдат потушени. Кралските специалисти обаче тотално отхвърлят тази версия и наподобява, че самодейността е пристигнала единствено и само от принц Уилям. 

Междувременно стана ясно, че най-вероятно Хари и по-големият му брат ще бъдат един до друг и на погребението на Елизабет Втора, което ще се състои на 19-и септември. В деня, в който целия свят ще изпрати Нейно Величество по последния ѝ земен път се чака принцовете да вървят дружно зад ковчега ѝ. Припомняме ви, че нещо сходно се случи и на погребението на дядо им - принц Уилям през 2021-ва. Тогава обаче посред им беше принц Андрю. Кралицата се беше погрижила да няма никакви пререкания в този миг. 

 погребението на принц Филип

Изглежда обаче, че гибелта ѝ в този момент ще подейства по-скоро сплотяващо за Хари и Уилям. И в нейна памет, те ще я изпратят дружно. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР