Изминалата година показа какво са правили звездите по време на

...
Изминалата година показа какво са правили звездите по време на
Коментари Харесай

Ето кое е най-чаканото бебе на 2022г.

Изминалата година сподели какво са правили звездите по време на локдауните. Очевидно множеството от тях са наблегнали на удоволствията и разрастването на фамилиите им. За разлика от миналата година, когато няколко актриси станаха майки, 2021 е годината на попфолка.
Фики подари семейството си с момиче
След като дълги години в семейство Стораро се раждат най-вече момчета, Фики сбъдна фантазията си и стана татко на момиченце. Принцесата на рода Стораро се споделя Еслем, а Фики дълго време криеше, че брачната половинка му Гюлджан е бременна. "Баща на щерка! Едно малко приказно ангелче се роди тази заран и към този момент съм татко на щерка! ", похвали се Фикрет Тунчев, както е същинското име на изпълнителя, в края на август.
Ивена и Лорена станаха майки за пръв път
Чалга сензацията от близкото минало Ивена си подари бебе за 40-ия празник. Малката хубавица е кръстена Мериан и се роди на 29 септември. Въпреки късната бременност всичко е минало обикновено. Мериан е дълго чакано и мощно мечтано бебе от дългокраката русокоска и бащата Кристиан, с който са дружно към този момент 12 години. Фолкфурията Лорена подари обичания си с момче. Малкият се споделя Матео и също проплака в края на септември.
Изненадата пристигна от Ася Капчикова
Трети наследник роди Ася Капчикова в границите на по-малко от две години. Бившата плеймейтка, която се радваше на своите близнаци момчета Ивиан и Ианик, се похвали, че е станала майка още веднъж. Този път Капчикова кри до последно и хвърли бомбата дни откакто роди. Тя показа, че третият й наследник също е кръстен с ексцентричното за България име Ириан. Повод децата на Капчикова да не носят български имена е това, че татко им е чужденец. Самоличността на обичания на експлеймейтката е надълбоко защитавана загадка, която Ася настойчиво отхвърля да разкрие.
Синоптичка крие до последно
Никол Станкулова стана майка на второ. Известната синоптичка е родила момиченце на 24 октомври.Станкулова и половинката й Теодор Минев са избрали да кръстят щерка си с името Андреа. Никол, която до последно криеше бременността си, има и още една щерка - Теа, която се роди през 2018 година
Мария Илиева с второ от втори
Мария Илиева стана майка за повторно. Бебето е момиченце и се споделя София. Мария има и друго дете, което носи името Александър и към този момент е съвсем на 4 година Вече знаем и че щастливият баща на второто дете на Мария е Александър Междуречки. Певицата показа, че точно новият й мъж предлага името София, а на нея й харесва поради символиката. Дядото на детето е бил кмет на столицата.
Щерката на Поли Генова проплака
На 23 ноември фамилията на Поли Генова се усили с още един член. Певицата стана майка на момиченце.
В очакване!
Най-чаканото бебе е това на попфолк иконата Емилия. Певицата напълно скоро ще стане майка за трети път, като ще подари с правоприемник сегашния си брачен партньор Жорж Башур. Бременността на Емилия е най-обсъжданата клевета през миналите месеци. През лятото певицата изненадващо разгласи, че стопира с участията си, само че не посочи каква е повода. Първоначалните догатки бяха свързани с възможното й разболяване с коронавирус. Оказа се обаче, че мотивът е прекрасен и Емилия ще стане майка още веднъж. Тя има две деца от предходната си връзка с Коко Динев - Иван и Мира. Дали чака момиче или момче, този път следва да разберем.

Още едно бебе е на път да проплаче напълно скоро. Гери Малкоданска също чака своята втора рожба. Синоптичката слезе от ефир преди месеци и също не разри каква е съответната причина. Впоследствие стана ясно, че Гери чака бебе. Джена е бременна с второ дете. Фолкпевицата сама заяви прелестната вест в обществените мрежи неотдавна, като я придружи и със фотография от видеозон.

източник:България през днешния ден
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР