Изминаха цели осем години, откакто принц Уилям и Кейт Мидълтън

...
Изминаха цели осем години, откакто принц Уилям и Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

Херцогът и херцогинята на Уелс завладяват Америка: Уилям и Кейт ще натрият носа на Хари и Меган!

Изминаха цели осем години, откогато принц Уилям и Кейт Мидълтън стъпиха на американска земя.

Последният път, когато бяха в Щатите, на посещаване в Ню Йорк през декември 2014 година, принц Уилям даже не работеше публично за кралското семейство.

Брат му, принц Хари, към момента беше ерген, а бъдещата му брачна половинка Меган Маркъл беше просто актриса от сериала “Костюмари ”.
                             

Но защото Уилям и Кейт – новите принц и принцеса на Уелс - идват в Бостън в сряда, с цел да връчат премията Earthshot, това е чудесна опция да покажат какъв брой доста неща са се трансформирали.

Въпреки че източници от двореца акцентират, че визитата на семейство Уелс в Съединени американски щати не е публична обиколка, има доста неща в тридневното пътешестване, които медиите по света ще наблюдават със спотаен мирис.

Любопитното е, че малко след визитата на Уилиям и Кейт Хари и Меган ще летят до Ню Йорк на 6 декември, с цел да одобряват премията на Робърт Ф. Кенеди Ripple of Hope.



Добре осведомен източник от английското кралско семейство сподели пред Page Six, че противоположните задачи на братята в действителност ще покажат забележителните разлики сред двамата. “Не е неприятно да получиш премия, само че това демонстрира фундаменталната разлика сред Уилям и Кейт – които работят от името на кралското семейство за другите - против това да си звезда. ” - сподели той.

“Те постоянно са били известни, само че в този момент са достигнали друг стадий от публичния си живот – те са разнообразни видове фигури. “ - добавя източникът.

Хари и Меган ще получат оценката Кенеди за това, което Кери Кенеди, дъщерята на Робърт Ф. Кенеди, дефинира като образец за “морална храброст “ против несправедливостта. Причината за премията на семейство Съсекс в действителност е бомбастичното им изявление пред Опра Уинфри от март 2021 година, в което те упрекнаха кралското семейство в расизъм.

Решението Хари и Меган да бъдат отличени поради изказванията си пред Опра, срещна гневни рецензии в английските, американските и австралийските медии. Журналистите са на мнение, че няма за какво звездното семейство да получава премия за недоказани изказвания, които не са довели до никаква смяна. Собственият брат на Кери Робърт Ф. Кенеди младши сподели, че самият той е “объркан “ от избора на Съсекс за премията.

“Ние не сме расистко семейство “, разяснява ядосано Уилям преди време в отговор на обвиняванията на своя брат и неговата брачна половинка.

 
                             

Посещението в Бостън е опция Кейт Мидълтън да се покаже като почтена наследница на своята починалата свекърва принцеса Даяна, която направи голямо усещане в Съединените щати с филантропичните си визити.

Това е “истинска опция за огромен уау миг “, сподели Бетан Холт, фешън шеф на Telegraph и създател на няколко книги за кралската мода.

“Ако някой може да комбинира диалозите за нещо доста съществено блясъка на кралските особи, това са Уилям и Кейт “, сподели Холт пред Page Six. “Това е огромен късмет за кралското семейство да направи огромен възторг и да подсети на всички за какво в действителност те са обичани. “

Кейт и Уилям ще последват стъпките на Лейди Ди, двамата ще извърнат внимание към едва показаните общности, тъкмо както Даяна направи при пътуването си в Ню Йорк през 1989 година, когато посети млади пациенти със СПИН в Харлем.
                             

“Принцът и принцесата не желаеха да дойдат за шоуто на премиите и по-късно да си тръгнат, желаеха да прекарат време в опознаване на общностите в Бостън “, сподели източник, непосредствен до двойката.

Съществува и забавна роднинска връзка в визитите на кралските особи на Източното крайбрежие.Хари ще получи премия от фондация, обвързвана с Робърт Ф. Кенеди - по-малкият брат на Джон Кенеди. Уилям пък бе въодушевен да избере Бостън за петъчната гала Робърт Ф. Кенеди от Джон Ф. Кенеди и неговата амбициозна тирада от 1962 година “Moon Shot ”.

“Толкова съм разчувствуван да ознаменувам тези петнадесет финалисти и да видя оповестените петима спечелили в премията Earthshot в Бостън – родният град на президента Джон Ф. Кенеди, който споделя убеждението на премията Earthshot, че видимо невъзможните цели са постижими, в случай че единствено впрегнем неограничената мощ на нововъведенията, човешка досетливост и оптимизъма “, сподели Уилям.

 
                             

Наградата, която ще отличи петима визионери с премия от 1,2 милиона $ за креативен решения на световните екологични проблеми, е концепция напълно осъществена от Уилям.

“Всичко това стартира за принц Уилям през 2018 година, защото той желае да окаже по-голямо влияние върху изменението на климата и други по-широки проблеми, в това число замърсяването на природата и качеството на въздуха “, сподели източник от двореца пред Page Six.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР