Измина повече от година откакто срещу Крис Нот бяха повдигнати

...
Измина повече от година откакто срещу Крис Нот бяха повдигнати
Коментари Харесай

Какво се случва с Крис Нот повече от година след обвиненията в сексуално насилие

Измина повече от година откогато против Крис Нот бяха повдигнати голям брой обвинявания в полово посягане. Тогава артистът изрично отхвърли да има каквато и да е виновност, наричайки нещата, за които е осъждан " изцяло нелепи и без никаква основа ".
 Крис Нот и обвиняванията от две дами против него в обезчестяване
И Крис Нот - упрекнат в полово принуждение

Две дами описват за случилото се сред тях и артиста

След това Нот изчезна от общественото пространство. И едвам в този момент той още веднъж проговаря, давайки първо изявление след обвиняванията от декември 2021 година 68-годишният артист застана зад първичното си изказване и е безапелационен, че единственото му провинение е към брачната половинка му Тара Уилсън - тъй като ѝ е изневерил.

" Изневерих на брачната половинка си, а това е опустошително за нея ", твърди той пред USA Today. " Имах си своите оправдания - това е просто секс, занимателно е, не контузвам никого, тъй като никой няма да разбере. И внезапно се оказва, че доста хора са привлечени полово и си мислех: " Е, няма да имам този късмет още веднъж ".

През декември 2021 година няколко дами упрекнаха Нот в полово посягане малко след премиерата на първия епизод на " Просто ей по този начин ". Звездите от сериала - Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън застанаха в поддръжка на дамите, вследствие на което Крис Нот бе изключен от сериала, както и от бъдещите епизоди на The Equalizer на CBS. Той загуби и контракт за 12 млн. $ за своята  и се раздели с организацията си за гении.

С днешна дата артистът - който в този момент си партнира с компанията за поръчкови костюми Samuelsohn, за взаимна акция за повишение на осведомеността по отношение на психологичното здраве на мъжете - твърди, че каквото и да каже е наясно, че няма по какъв начин да промени мнението на обществото, когато има такава " приливна вълна ".

" Не обичам да приказвам за това, тъй като незабавно щом го направя, ще се появи някой, който ще " грабне " част от изявлението и ще го обърне против мен. А не желая децата ми да виждат това ", споделя още, който има двама сина - Орион (15 г.) и Кийтс (3 г.), напомня People.
 Сара Джесика Паркър, Крис Нот и позицията й за половите обвинявания против артиста
В какви връзките са Сара Джесика Паркър и Крис Нот

И на чия страна е актрисата

И въпреки всичко Нот упорства, че няма да се помири току по този начин. " Това е пикантна история, само че просто не е същинска. Аз съм артист, желая да се развъртвам в креативен проект. Но е мъчно да се върна в бизнеса, тъй като хората се опасяват от сходни кавги. Въпреки това ще отстоявам и ще продължа напред. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР