Измина почти година и половина откакто Жизел Бюндхен и Том

...
Измина почти година и половина откакто Жизел Бюндхен и Том
Коментари Харесай

Смъртта на една мечта“ - Жизел Бюндхен открито за развода година и половина по-късно

Измина съвсем година и половина откогато Жизел Бюндхен и Том Брейди оповестиха, че се развеждат след цели 13 години брак. През октомври 2022 година те споделиха с пост в Instagram, че са взели решението " другарски и с признателност " за времето, което са прекарали дружно.
 Жизел Бюндхен след гибелта на Ваня Ноненмахер - прочувственото прощаване на модела с майка ѝ
Емоционалното прощаване на Жизел Бюндхен

Моделът отваря сърцето си поради гибелта на майка й

" Благословени сме с красиви и прелестни деца, които ще продължат да бъдат центъра на нашия свят във всяко отношение. Ще продължим да се стараем дружно като родители, с цел да подсигуряваме, че постоянно ще получават любовта и вниманието, което заслужават ", пишеше още в обявата на към този момент някогашната двойка.

Тяхната разлъка подхрани изказванията, че  не е била удовлетворена от решението на Том Брейди да се откаже от пенсионирането си от футбола, което в началото бе оповестил.

В изявление за Vanity Fair предходната година моделът не скри, че тези спекулации са " доста мъчителни " и не се отнасят напълно тъкмо към връзката ѝ с към този момент бившия ѝ брачен партньор. Тогава Жизел Бюндхен показа също, че единственото, което желае за футболиста, е той да бъде благополучен, да сбъдва фантазиите си и да реализира задачите си.

Откакто поеха по разнообразни пътища, се допуска, че и двамата към този момент са дали нов старт и на любовния си живот. От юли 2023 година насам е забелязван в компанията на различен модел -. За Жизел Бюндхен пък се допуска, че от известно време към този момент излиза с треньора си по жиу-жицу Хоаким Валенте.

" Хоаким беше до Жизел по време на развода ѝ, като другар, само че връзките им станаха сантиментални през предишното лято ", издаде източник на Us Weekly предишния месец. По думите му спортният треньор е " изумителен " с децата на модела.

В тийзър от ново изявление на  за ABC News водещата Робин Робъртс взема решение да я попита персонално дали е към този момент подготвена да " отвори сърцето си " към някой нов човек.

В началото моделът се поколебава да отговори, само че по-късно споделя: " Там, където е сърцето ми в този момент, е мястото, където съм сега. Живея моята истина и не се оправдавам за това. "

В различен фрагмент от изявлението водещата напомня на модела, че е определяла развода си с като " гибелта на една фантазия ". Тогава  видимо се е разстроила и са ѝ трябвали няколко минути, с цел да сдържи сълзите си.

По-нататък диалогът минава на тематиката за взаимното родителство на двете им деца - Бенджамин (14 г.) и Вивиан (11 г.).
 Жизел Бюндхен и Жоаким Валенте - потвърждението, че излиза с треньора си
Кой е новият мъж в живота на Жизел Бюндхен

След раздялата с Том Брейди

" Мисля, че някои дни са по-лесни от други, а и мога да управлявам единствено това, което аз върша ", споделя Жизел Бюндхен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР