Измина една година от смъртта на великия Диего Армандо Марадона.

...
Измина една година от смъртта на великия Диего Армандо Марадона.
Коментари Харесай

Година по-късно: Дъщерята на Марадона живее в ад

Измина една година от гибелта на великия Диего Армандо Марадона. На 25 ноември преди 12 месеца футболният свят потъна в тъга от новината, че гениалният нападател е получил сърдечен удар, напомня bTV. Световният първенец с Аржентина от 1986 година и повторен отличник на Италия с " Наполи " (1987 и 1990 г.) напусна този свят единствено няколко дни, след като стана на 60 години. 

Мъката за околните и почитателите му е голяма. А една от дъщерите му - Джанина, към момента не може да го прежали. Наскоро тя показа в обществените мрежи писмо, което е написала за татко си. В него Джанина споделя за " пъкъла ", в който живее, и показва потребността си да откри " правдивост ".

" Отчаянието, уязвимостта ме обземат, усещам се съкрушена, силите, които ТРЯБВА да владея, ме оставят да не мога да вдишвам. Имам потребност да бъде въздадено правораздаване за неочакваната ти гибел. Вече не мога да повеждам тази война на хиляди фронтове, против доста врагове, нормалните, които стоят там, с цел да продължат да нараняват тези, които към момента сме тук ", стартира Джанина.

След това младата жена твърди, че когато гледа сина си Бенджамин, чийто татко е футболистът Серхио Агуеро, " боли два пъти повече ". " Той приказва за теб даже на животните. Трябва да пребивавам в мир, да бъда щастлива и да направя твоя крал благополучен. Знам. Съжалявам за обстановките, които трябваше да видиш. "

" Мисля за теб, усещам те, сънувам те, виждам те и намирам себе си. Продължавам да се изучавам, не съм образец, върша, каквото мога и всеки ден мога по-малко или повече. Дори не знам това. Времето в последна сметка потвърди, че съм права, само че няма изгода, в случай че те няма. Бих предпочела да го нямам ".

" Утешава ме да знам, че постоянно съм ти казвала ВСИЧКО. Прегръщам твоя яд и прегръщам моя. Без да разбирам, единствено одобрявам, че и ти си направил, каквото си могъл с това, което те направиха с теб. В свят, цялостен с лицемери, същинските, тези, които живеят, без да желаят пояснения, тези, които усещат, тези, които вършат това, което споделят, са лудите, те са кучи синове. "

" Няма да се откажа, нямах щастието да нося номер " 10 " на гърба ми, само че твоето фамилно име и това, което си ми дал, ще продължат все пак и всички да живеят в мен. Те желаят да ме видят по какъв начин падам, само че рухването също е полет за момент. Обичам те и ще ми липсваш, до момента в който се срещнем още веднъж! Благодаря ти, че продължаваш да ни държиш изправени от там! ", написа още Джанина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР