Изложенията и конференциите ЕЕ и ВЕИ (енергийна ефективност и възобновяема

...
Изложенията и конференциите ЕЕ и ВЕИ (енергийна ефективност и възобновяема
Коментари Харесай

Запознайте се с рентабилни и устойчиви технологии от 14 държави, подходящи за всеки бизнес, селско стопанство, община и дом

Изложенията и конференциите ЕЕ и ВЕИ (енергийна успеваемост и възобновима енергия) Save the Planet (управление и преработване на отпадъци) и Smart Cities (интелигентни градове) ще се провеждат от Виа Експо в интервала 16-18 април, Зали 5 и 6, ИЕЦ, София. Всички, които се интересуват от тези тематики, могат да се записват на https://viaexpo.com/bg/ за безвъзмезден вход за ревютата и присъединяване в съпътстващата стратегия.

Изложители от 14 страни оферират опция за инвестиция в нови решения, използвани във всяка област, както и търсят дистрибутори от балканските страни. За 10-та поредна година се осъществя Австрийски павилион.

Енергията – по какъв начин да произвеждаме и да пестим?

Сред продуктовите министър председатели са: ново потомство климатични системи, които икономисват сила в порядък 20-60%; съоръжения изгарят изгарят биомаса с влага до 120%; термопомпи реализират успеваемост над 300 %; пелетиращи и биогаз съоръжения оползотворяват органични боклуци от селското стопанство; изсъхнал дървесен калиброван чипс, създаден по новаторска технология без аналог; иновация за бързо създаване на водноелектрически централи, хибридни системи за самостоятелно произвеждане на сила от слънце и вятър.

Решенията за превръщането на отпадъците в нови първични материали се усъвършенстват с невероятна скорост. Интерес ще провокира първата по рода си в Европа система за произвеждане на тъкан от 100% рециклирани PET бутилки; шредери, които икономисват 30% от разхода за електрическа енергия и осъществят облага за бизнеса посредством преработване на дърво, хартия, строителни отпадъци; уеб основано решение усилва количеството рециклирани боклуци до 80% в общините; контейнери с новаторски дизайн; Балканска електронна система за повторна приложимост на боклуци. Компактни сметосъбиращи машини са подобаващи за клиенти с стеснен бюджет, заместват ръчния труд и не подвигат прахуляк.

Впечатляващи са опциите на умни решения за ръководство на ресурсите и надзор на разноските в един дом, постройка и град. Революция в терморегулирането икономисва 30% от разноските за отопление; системи за сградна и индустриална автоматизация реализират висок комфорт и ефективност; интелигентен електромер, родно произвеждане, се дефинира като международна новост; елементарно и занимателно напредване е допустимо с първия български електрически маунтинбайк и електрически триколки, а система за предизвестие от трусове избавя човешки животи и имущество.

Съпътстващата стратегия обгръща: конгрес “Зелени вложения в енергетиката ”, семинар " Програма LIFE - благоприятни условия за финансиране на планове за ръководство на боклуци и кръгова стопанска система ", конференция “Sofia Smart City Marketplace “ и други

За повече информация: www.viaexpo.com
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР