Изложението на игралната индустрия и съпътстващата го конференция представиха новата

...
Изложението на игралната индустрия и съпътстващата го конференция представиха новата
Коментари Харесай

Изложението на игралната индустрия BEGE с нова концепция

Изложението на игралната промишленост и съпътстващата го конференция показаха новата идея, под която ще се организира юбилейното 15-то издание на събитията . Те ще се състоят тази година на 27-28 ноември в Интер Експо Център, София, като обичайно още веднъж ще съберат на едно място експерти от сектора, идващи от три континента.

" Идеята за Proximity от предходната година еволюира, с цел да затвърди фокуса ни върху насърчаването на партньорствата, изследването на нови благоприятни условия за развиване на бизнеса и насърчаването на нововъведенията в промишлеността ", сподели Наталия Баевска, планов управител на двете събития . Обновената идея се показва най-добре в тематиката: Proximity to business. Proximity to opportunities. Proximity to ideas.

" Слоганите са подбрани, с цел да отразят уговорката ни в посока събиране и обединяване на сектора и основаване на отлична бизнес среда за игралната промишленост ", добави още Баевска.

По време на ревюто участниците ще имат опция да основат нови контакти и партньорства, а по време на конференцията ще научат за най-новите трендове във всички сегменти на бранша.

BEGE затвърди позициите си като водеща бизнес платформа за игралната промишленост в източна и централна Европа, която събира на едно място международни компании, показващи последните си софтуерни разработки.

Конференцията EEGS, която се организира по едно и също време с ревюто, показва основни за сектора въпроси и ги слага за разискване. Събитието основава опция за шерване на познания и информиране за трендовете в промишлеността като измежду тематиките са потребление на криптовалути и блокчейн технологията в бранша, регулаторните промени в района, внедряването на нови технологии.

За спомагателна информация можете да се свържете с екипа на BEGE и EEGS на [email protected] и [email protected]
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР