Излизане на корта с фланелка на руски футболен отбор предизвика

...
Излизане на корта с фланелка на руски футболен отбор предизвика
Коментари Харесай

Потапова излезе на корта с тениска на „Спартак“


Излизане на корта с фланелка на съветски футболен тим провокира доста спорни реакции. Случката е от Индиън Уелс, където в женския шампионат Анастасия Потапова се появи с екип на „ Спартак “ (Москва).

В обществените мрежи някои консуматори съпоставиха избора ѝ с този на Виктория Азаренка, която излиза с фланелки на френския Пари Сен Жармен или моментите, в които Ник Кирьос тренира с потници на тимове от НБА.

За мнозина обаче това бе счетено за демонстрация на неприятен усет и очевидна провокация от страна на рускинята по отношение на войната в Украйна.

Състезатели от Русия и Беларус имат право да играят в Тура, само че под безпристрастен байрак.

В началото на февруари Елина Свитолина се завърна в родната си Украйна за първи път от началото на съветската инвация.

Бившата №3 и бронзова олимпийска медалистка е дипломат на United 24 – учредената от президента Володимир Зеленски фондация, чиято цел е да събира финансови дарения за Украйна. Свитолина имаше опцията да се срещне със Зеленски по време на визитата си в Киев. Тя посети и родилен дом, в който подари генератор за ток.

Междувременно доста съветски тенисисити – като Даниил Медведев и Андрей Рубльов, приканват за мир и се разграничават от дейностите на Владимир Путин.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР