Давид Гофен ще е най-новият баща в ATP Тура. Това

...
Давид Гофен ще е най-новият баща в ATP Тура. Това
Коментари Харесай

Нов баща на хоризонта в ATP Тура: Давид Гофен обяви най-радостната възможна новина!

Давид Гофен ще е най-новият татко в ATP Тура. Това стана ясно след последната обява в обществените медии на неговата брачна половинка. " Рим и коремчо изпълнено с обич " - гласеше текста под последния пост на Стефани Тучито, на която можем да забележим по какъв начин Гофен е прегърнал бременната си брачна половинка, с която са дружно от 2012-та насам и имат подписан брак отпреди 3 години.

Тучито също се отпътува с тенис, само че стопира да играе още на 18-годишна възраст и се насочва към сферата на публичните връзки, а любопитното е, че и двамата са родени през 1990-та година, като Стефани ще отпразнува своя рожден ден още тази неделя и несъмнено има защо да почерпи.

Към момента тенис кариерата на някогашния номер 7 не върви по никакъв начин блестящо, като все още се намира под номер 114 в света и в Рим трябваше да претърпи ново отчаяние, допускайки загуба още в откриващия кръг на квалификациите от Факундо Багнис. Това обаче няма по какъв начин по никакъв метод да помрачи насладата на 6-кратния ATP първенец, който в края на годината ще може да посрещна първото си дете.
   Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР