Излизаме на тези избори с ясното съзнание, че наистина нещо

...
Излизаме на тези избори с ясното съзнание, че наистина нещо
Коментари Харесай

Край на резервите: ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Бургас

„ Излизаме на тези избори с ясното схващане, че в действителност нещо би трябвало да се промени в страната и единствените, които можем да създадем тази смяна към в действителност по-добро, е коалиция ГЕРБ-СДС “- С тези думи през днешния ден регионалният водач на ГЕРБ в Бургас Иван Алексиев показа листата с кандидат-депутати за идните парламентарни избори. В нея са включени познати имена, специалисти в разнообразни области и сфери на живота и нови лица. Водач е енергийният специалист Жечо Станков.

„ Мисля, че резултатът ни ще бъде по-добър. Доказахме, че ГЕРБ е една систематична партия, която работи с цел да имаме постоянна страна в Европа “, акцентира той при регистрацията на листата в Районната изборна комисия в Бургас (вижте описът с имената по-долу).

„ Необходимо е всеки един човек да осъзнае, че би трябвало да излезе да гласоподава, това е отговорност на всеки български жител “, акцентира Алексиев.

„ От многочислените срещи, които организираме с хората, виждам, че те са комплицирани, демотивирани. Необходимо е да се поеме отговорност, която би трябвало да бъде носена персонално, от политически фигури, тъй като почтено казано през последните 3 години политиката се изкриви, посредством лица, които я използваха за персонални цели “, разгласи Жечо Станков. И уточни: „ Ние сме наясно, че когато бъдем определени в Народното събрание, би трябвало да пазиме идея, а несъмнено нашата е Бургас. Всички 14 народни представители би трябвало да бъдат обединени за идеята. Защото в последна сметка има неща, които са надпартийни – това са потребностите на хората “. Той уточни като приоритет –санирането. И даде и слоган на самодейността: Край на запасите.

„ Знаете, че с изключение на 30-е блока, които в Бургас са утвърдени, има още 200, които чакат. Предложили сме и се надявам в идващото Народно заседание да бъде признато да има ясна тактика, с цел да може всеки един от тези 200 блока в Бургас да знае по кое време ще има средства за саниране. Други планове са обходът на „ Меден рудник “, уличното осветяване в кварталите, опазване на здравето – новата Детска болница, обучение – нов Факултет по фармация. Ще продължим да работим с всички кметове и общински съветници, тъй като те са всекидневно сред хората “, съобщи лидерът Жечо Станков.

Ето и листата на ГЕРБ-Бургас:

1. Жечо Станков

2. Любен Дилов

3. Галя Василева

4. Андрей Рунчев

5. Мартин Богданов

6. Емил Кючуков

7. Дечо Коешинов

8. Вежди Орманов

9. доктор Цветелина Иванова

10. Ваня Христова

11. Илиан Щерев

12. Светлана Чакърова

13. Валентин Ганчев

14. Марин Комитов

15. Андон Михайлов

16. Чани Стойчев

17. Георги Вдовичин

18. Георги Гунев

19. Тодор Станков

20. Станислав Андреев

21. Марина Димитрова

22. Стефана Караджова

23. Продан Димитров

24. Ивелин Ефендиев

25. Панайот Панайотов

26. Димитър Янчев

27. Тодор Михалев

28. Ангел Петков
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР