Изкуството подава ръка на най-невинните, въвлечени във войната в Украйна

...
Изкуството подава ръка на най-невинните, въвлечени във войната в Украйна
Коментари Харесай

Творба на Банкси на търг в подкрепа на децата в Украйна

Изкуството подава ръка на най-невинните, въвлечени във войната в Украйна без право на глас – децата. Приходите от търг, в който взе участие творба на графити актьора Банкси, ще отидат за Националната детска клиника в Украйна.

Анонимен притежател на творбата е предложил тематичната антивоенна творба на Банкси, а търгът към този момент е почнал на уеб страницата и ще завърши на 27 март, като началната цена на наддаването е 20 хиляди паунда.

„ Въпреки дейните обстрели и въздушни удари от страна на Русия, експертите в болница „ Охматдит “ избират да останат в Киев, с цел да пазят и лекуват деца и ранени, които са откарани в болничното заведение. Благодарение на всеотдайната им работа, пациентите получават навременна здравна помощ. Всички събрани средства ще подсигуряват, че тази значима работа ще е в положение да продължи в същия дух, “ пишат от болничното заведение с признателност към самодейността.

Това е най-голямата детска болница в страната, ситуирана в Киев, и продължава да прави главната работа в столицата на фона на разрастващатасе рецесията. В това число - животоспасяващо лекуване на сериозно заболели деца, както и и възрастни, ранени след съветските офанзиви.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР