Изкуството на дипломацията намира най-силен израз в умението с една

...
Изкуството на дипломацията намира най-силен израз в умението с една
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Шенген не бива да се превръща в разменна монета за кратка медийна и политическа слава

Изкуството на дипломацията намира най-силен израз в умеенето с една имитация, произнесена в точния миг, да промениш позиция, само че и да замълчиш, когато всички се надвикват. Да не трансформираме Шенген в разменна монета за реализиране на къса медийна и политическа популярност, прикани при започване на днешното съвещание министър председателят Гълъб Донев.

Присъединяването на България към Шенгенското пространство ще стане с работа, включително и законодателна, сподели той. Донев акцентира, че държавното управление към този момент внесе законопроектите по Плана за възобновяване и резистентност, само че те още не са признати от депутатите.

Изслушването ми в пленарната зала е пиар ход, който от неделя вечер се употребява като сламка, на която се хваща удавникът, разяснява той.

Днес ще разгледаме ограниченията против изпиране на пари, Законът за Българска народна банка, измененията по Кодекса за обезпечаване – това е пакетът от законопроекти, свързани с влизането ни в еврозоната, изясни Донев.

Ние си вършим работата, дано и депутатите да свършат своята, прикани той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР