Изкусителната Емили Ратайковски отново стана мишена за ожесточени критики и

...
Изкусителната Емили Ратайковски отново стана мишена за ожесточени критики и
Коментари Харесай

Ратайковски татуирала сина си?

Изкусителната Емили Ратайковски още веднъж стана цел за яростни рецензии и още веднъж бе упрекната, че позволява съществени неточности в майчинството. Припомняме ви, че моделката роди първото си дете през 2021-ва година и единствено няколко седмици бе подготвена още веднъж да театралничи по бански в съвършена форма.

От тогава насам тя търпи основно рецензии, защото към момента разгласява голи фотоси и че даже не умее да държи бебето си по безвреден за него метод. Сега Емили е в окото на нова стихия, след една от последните фотоси, които разгласява в мрежата. На нея се вижда прякорът на детето - Слай (от Силвестър), изписан на няколко елементи от тялото, като не излиза наяве дали това са същински татуировки, или краткотрайни.

Предполага се, че на фрагмента са Емили, обичаният ѝ Себастиан и детето им. Но защото не е пояснено кой е на фотографията, някои от почитателите на Ратайковски побързаха да се нахвърлят с мнения: "Надявам се, че не си татуирала бебето ", "Той е прекомерно дребен за татуировка " и "О, Боже! Тя си татуира детето! ".

Самата Емили към момента не е дала отговор на нападките, само че ви припомняме, че малко откакто роди, тя съобщи, че няма да разбере пола на детето си преди то да стане на 18 година, защото счита Силвестър самичък да дефинира пола си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР