Изкрахте ли вече настинка или грип тази зима? Ако не,

...
Изкрахте ли вече настинка или грип тази зима? Ако не,
Коментари Харесай

6 начина за подсилване на имунната система

Изкрахте ли към този момент простуда или грип тази зима? Ако не, евентуално имате близки или познати, които са минали през неприятното прекарване. Трудно е да се опазим здрави в този сезон, само че най-малко можем да се постараем да осигурим на организма си задоволително сили, с цел да се оправи с евентуалните инфекции. Даваме ви няколко образеца с неща, които можете да извършите, с цел да подсилите имунната си система.
Пийте зелен чай


Зеленият чай е богат на полифеноли и флавоноиди, които са доста мощни антиоксиданти. Те оказват помощ на тялото да се отбрани от редица инфекции и заболявания.
Събирайте слънчеви лъчи


Имунитетът е директно обвързван с съществуването на витамин D в организма. А с цел да го получите, би трябвало да вземете допустимо най-вече слънчеви лъчи. Възползвайте се от всеки безоблачен миг и се разходете навън.
Яжте доста цитруси


Имайки поради високото наличие на витамин С в цитрусовите плодове, по-голямата консумация сигурно ще укрепи имунната система. Смята се, че те усилват производството на бели кръвни кафези, като в същото време оказват помощ на организма да се бори с инфекциите.
ОСТАНАЛИТЕ ТРИКОВЕ ЗА ПОДСИЛВАНЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР