Изключително важен уикенд предстои за българския спорт, в частност в

...
Изключително важен уикенд предстои за българския спорт, в частност в
Коментари Харесай

Съдбоносен уикенд за българския спорт – „лъвовете“ с тежки задачи на два фронта

Изключително значим уикенд следва за българския спорт, в частност в двата най-популярни групови спорта - футбол и волейбол. Националните тимове по футбол и волейбол, чийто главен сътрудник е компанията, се изправят в доста значими борби. Единият двубой е за оставане в борбата за класиране на Евро 2024, а другият - за продължение напред към четвъртфиналите на ЕвроВолей 2023. 


-->
България изигра най-хубавия си дуел на шампионата на Стария континент по време на загубата с 0:3 от Словения. " Лъвовете " демонстрираха по-добро посрещане, добра офанзива и можеха умерено да завоюват дуела с повече централизация във значимите моменти. 

За страдание обаче, загубите против Испания и Хърватия натежаха съществено и България се изправя против Франция - един от любимците на ЕвроВолей 2023. В същото време обаче, момчетата на Пламен Константинов не са обречени. 

" Петлите " позволиха шокираща загуба от Румъния по време на груповата фаза и демонстрираха, че са уязвими. Олимпийските първенци имат слаба 2023 година, като останаха на 8-мо място в Лига на нациите, а от Токио 2020 насам Франция сервира доста разочарования и на международни, и на европейски шампионати и шампионати. 

Франция е сериозен любимец, като   дава коефициент от 1.18* на " петлите ", до момента в който за българските " лъвове " ставката за успех е 6.40*. България да завоюва над 0.5 сета в мача пък е 1.81*. От 2018 година насам родните представители са спечелили 2 от 5-те мача против Франция, само че в последната борба (2021) " петлите " завоюваха с безапелационното 3:0, само че дуелът бе много оспорван. 

Битката сред двете национални гарнитури е в петък (08.09) в 20:30 часа в " Двореца на културата и спорта " във Варна. 



Въпреки че Европейското състезание по футбол към този момент се организира с 24 тима, България към момента не е достигала до шампионата. След старт без победа в квалификациите наподобява, че задачата още веднъж ще е доста сложна, само че не и непостижима. 

Възпитаниците на Младен Кръстаич излизат за наложителна победа в гостуването си на Черна гора в 5-ия си дуел от квалификационния цикъл. При победа за " лъвовете ", вярата за класиране към Евро 2024 остава жива, защото разликата с водачите в подреждането няма да е толкоз огромна. Всеки различен резултат обаче ще ни остави отвън сметките. 

Черна гора несъмнено не е тим за подценяване, само че мощните резултати на Лудогорец и Левски в Европа през лятото дават вяра за подем и на националния тим. Логично е, че домакините са любимец в срещата при коефициент 1.89*, само че разликата в класите сред двата отбора не е толкоз огромна, колкото подсказват ставките. Победа за България все още е оценена на 5.00*. 

В първия дуел Черна гора завоюва с 0:1 в Разград. 



Сблъсъкът в Подгорица е част от финалния рунд на кешбек промоцията " Месец на Футбола "  с   в efbet.com.  Този път цели 4 събития влизат в последната седмица на промоцията, като общият кешбек, който ще бъде раздаден, е 4 000 лв. - 10 награди по 100 лв. в безвъзмездни залози за всяко едно от събитията. 

Първото към този момент мина (Франция - Ирландия), само че ето кои са останалите: 
Хърватия - Латвия, 08.09.2023 година, 21:45 ч.Азербайджан - Белгия, 09.09.2023 година, 16:00 ч.Черна Гора - България, 10.09.2023 година, 19:00 ч.
С цялостните правила на промоцията всеки може да се запознае на efbet.com. 



Компанията efbet.com упорства всеки консуматор да носи отговорност към играта - тя би трябвало да е виновна и единствено за наслаждение и развлечение, а не за печелене на съществени, спомагателни или каквито и да е доходи. Букмейкърът има редица контроли за разумно
залагане, които могат да бъдат употребявани от потребителите. 

Участието в
хазартни игри крие риск от насърчаване на взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична в секция " Разумно залагане “ на efbet.com  и в уеб страницата на Национална агенция за приходите.

*Коефициентите могат да подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди
залог на платформата efbet.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР