Изключително сме доволни от резултатите. Имаме 72 кмета при 57

...
Изключително сме доволни от резултатите. Имаме 72 кмета при 57
Коментари Харесай

Корнелия Нинова се ежи посреднощ: Втора политическа сила сме по брой кметове! В НС ще внесем…

„ Изключително сме удовлетворени от резултатите. Имаме 72 кмета при 57 на предходните локални избори. Ние сме втора политическа мощ по брой кметове. Втора политическа мощ сме по брой кметове. Увеличаваме броя на гласовете за общински съветници, не знам дали сме единствената, може би Движение за права и свободи, които покачваме броя на гласовете в страната “ това зави водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти.
Според нея огромния губещ на тези избори е ГЕРБ, тъй като модела почнал да се разгражда.
„ Мислите ли, че щяхме да реализираме такива резултати, в случай че не бяхме консолидирани. Всички наши хора претърпяха платен избор, писане по бюлетините, машините. Още не можем да отделим какъв брой от невалидните бюлетини са били за нашите претенденти, само че явно пострадаха “, уточни още тя.
Какво ще се случи с некоалицията си е тяхна работа, разяснява Нинова и добави, че в още с първите дни на Народното събрание ще внесат избор на съмнение за бранш защита.
Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява, че са правили обединения с разнообразни партии по време на локалните избори.
„ Това е висше качество в политиката. Да умееш да правиш съюзи. Не знам за какво Борисов се изненадва от това “, зави тя.
Корнелия Нинова похвали Григорова, че е направила „ жива акция “.
На въпрос на публицисти отговори, че не се опасява от политическите упоритости на Ваня Григорова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР