Изключително необичайна находка от плажа в Абърдийн шокира мрежата и

...
Изключително необичайна находка от плажа в Абърдийн шокира мрежата и
Коментари Харесай

Страховита находка край брега на Шотландия шокира мрежата СНИМКА

Изключително необикновена находка от плажа в Абърдийн шокира мрежата и стана мотив за бурна полемика. За страдание, индивидът, натъкнал се на странното творение, е направил единствено една фотография.

Експертите не могат да изяснят нито точната дължина на съществото, нито към кой тип се отнася. Останките му наподобяват задоволително необичайно и съумяха да удивят даже учените.

На фрагмента, който безусловно взриви мрежата, се вижда главата на странната гад, наподобяваща рептил и лапи на котка. Опашката и ребрата му също били доста странни.



Местните считат, че създанието е просто някаква смешка за Хелоуин. Ако беше по този начин, майтапчията щеше да постави „ произведението” си на по-населено място.

Някои от жителите на Абърдийн означават, че на плажа постоянно могат да бъдат видени странни риби и морски животни. Отчитайки обстоятелството, че Световният океан е изследван едвам на 10%, е изцяло допустимо в него да живеят незнайни на науката същества.

Миналия месец във Англия край брега бе намерено необичайно 3-метрово създание. И до този миг зоолозите не могат да схванат какво е то.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР