Изключително нагло поведение из софийските улици демонстрира устатата психиатърка, която

...
Изключително нагло поведение из софийските улици демонстрира устатата психиатърка, която
Коментари Харесай

КАКВИ СА Й УВРЕЖДАНИЯТА? Шефката на ИК на Румен Радев паркира без пари из София с инвалиден стикер - Цветеслава Гълъбова къта стотици левове на месец от авантата

Изключително безочливо държание из софийските улици показва устатата психиатърка, която оглавява Инициативния комитет на Румен Радев - Цветеслава Гълъбова, видя ПИК. Шефката на психоклиниката в " Курило ", която народът устоя на държавна заплата, употребява и паркиране на облага из цялата столица.

Вместо да заплаща по лев или два на час, Гълъбова най-необезпокоявано с и се употребява с големи привилегии в така и така препълнената с коли София. Така шефката на психото в " Курило " няма проблем да паркира, където си пожелае, а също така не заплаща и стотинка за престоя си в централните квартали на столицата.
свързани новини168232на 11.10.2021151355на 28.09.2021
Не е ясно дали инвалидният стикер, който употребява, е на нейно име, само че очевидци на наглостта на Гълъбова разясняват, че нищо чудно да е публикуван навръх нея, защото от дълго време имат подозрения за здравословното й положения поради словоблудствата, които излизат от устата й по тв студиата.

Проверка на ПИК откри, че колата, която употребява психиатърката, е лизингова, а тя се води ползвател, което на процедура значи, че инвалидният стикер следва да е на нейно име. Видимо обаче Гълъбова наподобява здрава и трудоспособна, като явно инвалидността й не й пречи да съвместява две длъжности по едно и също време - да управлява Инициативния комитет на Румен Радев и да ръководи психиатричната клиника в " Курило ".

При всички положения авантата за Гълъбова е много сериозна и устата психиатърка си икономисва от порядъка от 300-400 лв. месечно единствено от паркиране.

През последните дни шефката на психото в " Курило " е забелязвана най-редовно да на местата за инвалиди в региона на НДК. Там тя прекарва часове, защото в Националния замък на културата се обитава Инициативният комитет, който издигна Румен Радев за президент и от който Гълъбова е част.











Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР