Изключително интересна прогноза за това, което очаква България в следващите

...
Изключително интересна прогноза за това, което очаква България в следващите
Коментари Харесай

Топ гадателка разкри дали Слави Трифонов ще може да оправи България

Изключително забавна прогноза за това, което чака България в идващите няколко години, направи ясновидката Соня Щерева от Горна Оряховица. Гадателката е известна с дарбата си освен в България, само че и в чужбина. Тя стартира да гледа и да лекува през 1990 година, а оттогава пред дома ѝ постоянно има опашка от хора. С Щерева се поучават обаче освен елементарни люде. Доста постоянно до нея се допитват съществени фигури от политиката, известни лица от шоубизнеса, а при заплетени случаи услугите ѝ се употребяват даже и от криминалисти.

Гадателката е безапелационна, че сложният интервал, който България изживява към този момент дълго време, ще завърши през 2020 година. След това страната ни я чака осезателен напредък. В родината ще се приберат доста способни и образовани хора, които сега живеят в чужбина.

„ Всъщност това са хората, които ще ни оправят. Те ще влезнат в ръководството на страната. Най-хубаво е, че ще ги води националният, а не персоналният интерес “, счита Щерева.

Топ гадателката е безапелационна, че хора като Слави Трифонов няма да могат да оправят България.

„ Това са краткотрайни феномени – водачи и партии. Но не в тях е решението. Истината е в хората, които ще се върнат в България, те ще ни оправят! Трябва единствено да потърпим още няколко години и след това ще усетим и ние хубавото. Държавата ни няма да изчезне или да се погуби, макар че някои се пробват да вършат такива мрачни прогнози. Свята сила от душите на починалите воини през другите исторически интервали във войните пази България. Освен това страната ни е мощно заредено енергийно място и Света Богородица бди над нея. Ние сме божествена страна “, уверена е Соня Щерева.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР