Изключителен ден: Тези зодии ще извадят късмет. Това вещае хороскопът

...
Изключителен ден: Тези зодии ще извадят късмет. Това вещае хороскопът
Коментари Харесай

Изключителен ден: Тези зодии ще извадят късмет

Изключителен ден: Тези зодии ще извадят шанс. Това вещае хороскопът за днешния празничен ден. Какво още предсказват звездите за вас, вижте:
Хороскоп за петък 3 март 2023Овен
Това е един извънредно подобаващ ден за занимания със спорт и физическа работа. Освен това ще бъде сполучлив и за взаимен бизнес, финанси и придобиване на взаимно имущество. Проявата на персонална самодейност и възприятие за водачество в професионалната и научна сфера ще Ви донесат триумф. Възможно е присъединяване в секретни разработки, свързани с военни планове.
Телец
Вероятни санеприятности, свързани с напредване на далечни дистанции. Предстоят Ви сполучливи взаимоотношения, свързани с хора от друга просвета и вяра.Ако сте родител, ще се наложи да отделите повече време на някой от младите членове на фамилията. Ако още нямате деца, посветете този ден на реализация на Вашите креативен проекти. Днес е точното време за отричане от решителна крачка и отричане от старите навици. Не се отдавайте на съжаления по предишното, и тогава всички Ваши замисли ще се осъществят. Всички проблеми през днешния ден, по един или различен метод, ще бъдат свързани с финанси.
Близнаци
Доста доста ще реализиран тези Близнаци, които умеят вярно да слагат ултиматуми и да блъфират. Рискът въодушевява. Благодарение на събитията, нито за минута няма да загубите увереността в личната си победа и ще я удържите, удивлявайки заобикалящите Ви. Интересното е, че представител на различен знак, в случай че се опита да наптави напълно същото, ще реализира тъкмо противопоставен резултат. Днес сте склонни да си играете с възприятията на другите, в това число и с тези на хора, които доста почитате. Бъдте деликатни: околните ще Ви простят прегрешенията на този ден, само че неприятния привкус от обидата въпреки всичко ще остане.
Рак
Днес Ви чакат голям брой открития в персоналния живот: както приятни, по този начин и не напълно. Те ще бъдат толкоз многочислени, че някои от тях може да бъдат забравени. Вашата задача е, да ги систематизирате по някакъв метод, в случай че е допустимо, да ги запишете, както и да се възползвате от тях в близко бъдеще.
Лъв
Лъвовете ще имат мотив да се гордеят. Днес представителите на знака ще могат да се оправят със комплицирани задания, които на доста ще се окажат не по силите. Приятно е, че Вашите достижения няма да останат без внимание. Може да разчитате на хвалба от хора, чието мнение е доста значимо за Вас, а също и материалното подучване. За да завоювате благосклонностите на новите познати, ще би трябвало да се окажете безкористни, и да покажете, че сте способни на благородни действия. През днешния ден може да започнете връзки, които да изиграят сериозна роля в живота Ви.
Дева
Днес ще се наложи да сте оптимално съществени с Вашия обичан човек, дори и на него да му се желае да се посмее, да се пошегува или да се направи за малко на простак. Само че само деловия метод при общуването ще Ви обезпечи цялостно взаимно схващане и поддръжка, а за момента тъкмо това Ви е нужно.
Везни
Това е ден на доста мощно неспокойствие. Причините за него може да бъдат разнородни – от ежедневни компликации от вида на транспортни проблеми, до световно неодобрение от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността – това е Вашата стратегия –минимум за този ден. Докато не я извършите, няма да Ви радват нито професионалните триумфи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били фамилни събития. Бъдете доста деликатни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично през днешния ден Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.
Скорпион
Много неща се трансформират, само че за жалост – напълно не постоянно по този начин, както Ви се желае. Но през този ден всяко събитие открива нова опция. Нужно е единствено време, с цел да забележите това, и да се възползвате от новата опция. Наистина, постоянно вземате верни решения, ръководейки се от своята вътрешен глас, само че не постоянно може да обясните на обкръжаващитие (даже и на най- околните си хора), за какво предприемате тази или онази крачка. Успешни ще се окажат покупките, даже и да са спонтанни и непланирани. Даже и множко да похарчите, отново няма да останете с празно портмоне.
Стрелец
Няма да може да избегнете многочислените срещи с представители на Вашия зодиакален знак през днешния ден, както и да се пробвате да сторите това. Възможно е сред тях да се окаже и Вашата втора половинка: какви ли чудеса не се случват в света! Само че в съвместимостта с хора, наподобяващи на Вас по темперамент, звездите мощно се съмняват.. Но най- значимото е, да не се съмнявате Вие.
Козирог
Днес е доста значимо, да вършиме всичко за своя обичан човек безкористно, без да очаквате нещо в подмяна и без да желаете. Постарйте се, да бъдете безспорен, стопроцентов човеколюбец и сами ще се убедите какъв брой доста ще се трансформират вашите връзки с обичания човек и какъв брой прелестни ще станат те.
Водолей
През този ден може да Ви бъде мъчно да поддържате непрекъсната връзка с хора от даlече, а също и с представители на Вашата професинална среда, с блюстителите на закона или правовия ред. Далече от вкъщи може да се окажете пртеснени заради дефицит на средства, или да изпитате липса на комфорт. Не се предлага да търсите обходни пътища за решение на проблемите: да вземем за пример да давате рушвет на длъжностни лица, или да се карате с тях. Това ще Ви охаррактеризира по несъответствуващ метод, а и най-вероятно има и по-лесен метод да постигнете мечтаното.
Риби
Безпокойството няма да Ви донесе напълно никаква изгода, и по тази причина неотложно би трябвало да спрете. Губите душевни сили за занятие, което по никакъв метод няма да промени обстановката към по-добро, само че ще ограничи опцията Ви съответно да реагирате във връзка с обекта на паника. Ако става въпрос за работа, обич, семейство, Вашето здраве или различен значим аспект в живота Ви, направете си услуга и самоуверено погледнете казуса в лицето. Колкото по-рано го извършите, толкоз по-скоро ще успехите този Дракон, и ще се почувствате по-добре. Бъдете градивни!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР