Изказване на съпредседателя на ДБ Атанас Атанасов предизвика гневни реакции

...
Изказване на съпредседателя на ДБ Атанас Атанасов предизвика гневни реакции
Коментари Харесай

Огнян Минчев обвини Атанасов в рекет. Обслужвал нечии интереси

Изказване на съпредседателя на Демократична България Атанас Атанасов провокира гневни реакции броени дни преди началото на предизборната акция.

" Ако ГЕРБ е първа политическа мощ на предварителните парламентарни избори на 2 април, отиваме на нови избори наесен ". Това разгласи Атанасов пред Българска национална телевизия.
-->
Очаквано, последва и реакция на Огнян Минчев във Facebook:

" Когато един партиен водач - въпреки и на 1-2 процентова партия, само че участваща в огромна коалиция - заплаши, че в случай че не завоюва изборите, ще ни прати на идващите, това се назовава рекет.

Необходимо е колкото се може повече жители да научат за този рекет и да са предизвестени, че се готвят да помятат техния следващ избор на 2 април.

Съответно - да си създадат сметката за кого и за какво да гласоподават. Този партиен водач - и неговият рекет са в директна услуга на едноличната власт на президента Радев, който ръководи страната към този момент две години.

Подобни партийни " водачи " са на изкуствено политическо дишане и техните съдружни сътрудници ги крепят по аргументи, известни единствено на тях самите.

България се нуждае от политическа смяна и от разрешаване на политическата рецесия, която я води към еднолична тирания. Политическа смяна не се реализира от прислужници - въпреки и маскирани като " водачи ". Бъдете предизвестени! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР