Изживяваме изключително странен период в живота ни, в който пандемията

...
Изживяваме изключително странен период в живота ни, в който пандемията
Коментари Харесай

Новото нормално в бюти ритуалите ни

Изживяваме извънредно чудноват интервал в живота ни, в който пандемията от Covid-19 промени света ни до неразбираемост единствено за няколко месеца. Останахме за по-дълго у дома и преоткрихме хубостта на домашния уют., почиствахме и не на последно място – погрижихме се повече за хубостта си. Много от нас в действителност се посветиха на бюти ритуалите и на " новото обикновено "  – да се радваме повече на естествената си хубост. 

Според изследвания 82% от дамите сега носят по-малко грим спрямо времето преди пандемията, а 52% са трансформирали целите си по отношение на хубостта. Въпреки че много от рестриктивните мерки към този момент ги няма, евентуално оттук насетне ще прекарваме повече време вкъщи и още веднъж ще внимаваме с кого се виждаме и събираме. Следователно без " аудитория " гримът ни ще бъде редуциран до най-малко, тъй като напъните ни за полагането му няма да бъдат оправдани.

Благодарение на видео диалозите, които организирахме през това време, също свикнахме да се виждаме без грим.

Сякаш се приехме такива, каквито сме.

Едно от най-важните неща, които правехме по време на изолацията, бе да се погрижим за кожата си по този начин, че тя да наподобява хидратирана, здрава и сияеща. В резултат на това продажбите на продукти за грижа за кожата са се повишили с 157 % на годишна база. След като видяхме, че в действителност единствено с подобаваща грижа за кожата можем за изглеждаме безупречно, тази наклонност ще продължи, а гримът ще остане на назад във времето и за специфични случаи.

Към " новото обикновено " се свежда и. С покрита долна половина на лицето, акцентът ще бъде подложен върху очите и веждите. А по-смелият им тип ще изрази индивидуалността ни. Търсенето на сенки за очи в Гугъл се е нараснало от началото на пандемията, а в Instagram от ден на ден се наблюдават разнообразни способи за нанасянето им по този начин, че очите да изпъкнат повече и да станат по-изразителни. 

 
               
на Май 19, 2020 в 11:18 PDT

Ритуалите в банята също станаха по-чести. Вече можем да отделяме повече време за скраб на тялото, вана с ароматни соли и масла и хидратиращи процедури. Търсенето на артикули, които можем да използваме под душа, също се е нараснало с 527%. След преразглеждане на приходите ни по време на рецесията потвърдено настоящите артикули за нашата кожа ще надделеят в покупките ни. По-рядко ще използваме нови, неизпробвани артикули, чието деяние не е обезпечено. 

Трудно е да се планува кой бранш в хубостта ще пострада най-осезаемо след рецесията. Но евентуално фризьорството бързо ще се възвърне, заради обстоятелството, че грижата за в домашни условия не всеки път е сполучлива. В кратковременен проект професионалната пък ще бележи спад. Продажбите на лакове за нокти са се нараснали с 24%, поради това, че множеството дами считат, че маникюрът и педикюрът сега са непотребен разход, който могат да спестят. 

Предстои ни да откриваме и да се лишаваме от доста неща, свързани с хубостта, за оптимално усъвършенстване на бюджета. Бюти промишлеността ще бъде изменена тотално, разследване на ритуалите ни, които евентуално ще се правят вече  повече у дома, в сравнение с в салоните. 

 
               
на Апр 29, 2020 в 11:01 PDT
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР