Изходът от войната в Украйна ще доведе до пренареждане на

...
Изходът от войната в Украйна ще доведе до пренареждане на
Коментари Харесай

Дипломат от ИТН очаква нов световен ред след войната

Изходът от войната в Украйна ще докара до пренареждане на международния ред. Масирана офанзива от страна на съветската войска ще унищожи мита за съветския свят, да си напомним какво направи съветската войска в Чечня и Алепо. Дори в Организация на обединените нации беше общопризнат терминът военна експанзия, разяснява пред Българска национална телевизия дипломатът Димитър Гърдев, който е интернационален секретар на партия " ИТН ".

По думите му изстрелването на междуконтинентална балистична ракета от страна на Северна Корея дава поръчка, че водачът Ким Чен Ун също ще търси свои дивиденти. " Това е тактика - Корейският полуостров без непознати бази и войски. Само 2-3 страни на Земята поддържат нуклеарните сили в непрекъснато дежурство - Русия и Франция ", добави Гърдев.

Батальонните бойни групи, чието разполагане НАТО утвърди за България, Румъния, Словакия и Унгария, ще останат краткотрайно. " Нормално е в тази застрашителна конюнктура да има по-сериозна реакция на НАТО, което подсигурява нашата непоклатимост. Трябва да се вземат ограничения българската войска да пази териториалната си целокупност ", добави Димитър Гърдев.

Според него решенията на НАТО подсигуряват източния фланг, защото се гледа с очебийно внимание на този район.

Димитър Гърдев разяснява и съглашението за обща защита. Той уточни, че за първи път Европа единно е показала заканите.

" Германия ще оборудва тези сили за интервенция напълно. Друг акцент в документа е по какъв начин да търсим съдружници. Това е рамка, която ни извежда като независима платформа. Ефективното създаване на тези сили е единствено след 3 години ", сподели още Гърдев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР