Изходът от тази криза, която е в резултат от действията

...
Изходът от тази криза, която е в резултат от действията
Коментари Харесай

Костадинов при президента: Колкото по-скоро има предсрочни избори, толкова по-добре

Изходът от тази рецесия, която е в следствие от дейностите и бездействията на този кабинет, са предварителни избори. Колкото по-скоро, толкоз по-добре. 

Това разяснява водачът на Възраждане Костадин Костадинов на консултацията при президента Румен Радев. 

Новите избори биха върнали част от доверието на българските гласоподаватели към политическия хайлайф. С това, че по този начин бързо насрочихте съвещания след подаването на оставка на кабиинета, приказва, че не желаете да пилеете време. Смятаме, че този парламент е изцяло привършен. Не считаме, че ние бихме имали каквито и да било диалози с която и да е политическа мощ, изключително след гласуването на решението за Македония предходната седмица. Така че ние всички би трябвало да отидем на изпит за доверие пред българските гласоподаватели и колкото по-скоро, по-добре, уточни Костадинов. 

Ако Вие прецените да дадете мандат за сформиране на държавно управление на Възраждане, ние ще ви го върнем незабавно, тъкмо тъй като не трябва да се губи никакво време и би трябвало да имаме постоянно държавно управление преди началото на зимата, добави той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР