Изграждане на предприемаческо мислене и всички качества, необходими за успешния

...
Изграждане на предприемаческо мислене и всички качества, необходими за успешния
Коментари Харесай

Колежът по бизнес администрация в София ще обучава млади предприемачи в нова бакалавърска специалност

Изграждане на предприемаческо мислене и всички качества, нужни за сполучливия старт и ръководство на един бизнес план – това са единствено част от компетенциите, включени в новата специалност  “Бизнес и предприемачество ” на . Бакалавърската компетентност ще обхване разнообразни аспекти от действието на една компания и ще развива в учащите се студенти качества като иновативност, експедитивност и еластичност съгласно изменящата се среда, както и знания по разнообразни управнически технологии и софтуерни артикули.

Завършилите новата компетентност имат опция сполучливо да се осъществят като изпълнителни шефове, шефове и административни ръководители в предприятия и други организации, както и като анализатори, мениджъри и консултанти. Не на последно място, те ще бъдат доста добре готови да започват личен бизнес, който да управляват сполучливо.

Бакалавърската компетентност може да се учи в отдалечена форма, като продължителността е четири години или осем семестъра.

“Много европейски университети и колежи към този момент оферират опция за пълноценно отдалечено образование, което дава редица преимущества на студентите. Сред тях са освобождението от пространствените и времеви ограничавания на присъственото образование, насърчаване на персоналната мотивация и самоконтрол, както и елементарно асимилиране на нови познания и умения ” – показва доцент Яким Китанов от Колежа по бизнес администрация.

За задачата центърът за отдалечено образователно заведение е развил лесна за ръководство интерактивна платформа, която дава опция на студентите сами да избират по кое време и от къде да се включат. Те могат да споделят със своите преподаватели по имейл или посредством онлайн съвещания в действително време. По този метод учащите се разполагат с задоволително време да усвоят образователния материал, без да се постанова да трансформират досегашния си метод на живот – да отсъстват постоянно от работа или да прекарват по-малко време със фамилията си.

Софийският Колеж по бизнес администрация дава образование за бакалаври също и в основни за бизнеса сфери като Финанси, Счетоводство, Управление на човешките запаси, Стопанско ръководство и други Сред магистърските стратегии в образователното заведение се отличават Мениджмънт и бизнес логика на психиката, Управление на планове, Артмениджмънт, Бизнес логистика и други Кандидатстването става бързо и елементарно, напълно онлайн. Повече информация можете да намерите на www.college.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР